Establiment de Mercadona des de l'exterior

L'origen real de les taronges i mandarines de Mercadona

El supermercat valencià inicia la campanya de taronges i mandarines

Mercadona inicia la campanya de taronges i mandarines per a aquest any, i són d'origen nacional.

Els cítrics són dels aliments més típics dels mesos de tardor i hivern. I no és per menys, ja que tenen una gran quantitat de beneficis, dels quals us parlarem al final d'aquest article.

Si comences a notar que necessites vitamina C per defensar-te dels refredats, tenim bones notícies per a tu: Mercadona comença la seva campanya.

Aquest divendres, 8 d'octubre, Mercadona iniciarà aquesta campanya amb la mandarina Oronules. A més, anirà incorporant a poc a poc diferents varietats durant aquest mes.

Segons té previst, la taronja d'origen nacional es podrà trobar a les botigues a finals del mes d'octubre. A continuació, t'ho expliquem tot sobre aquestes delicioses fruites que tant ens agrada consumir durant els mesos d'hivern.

Més de 200.000 tones de cítrics

En total, Mercadona preveu comprar més de 200.000 tones de taronges i de mandarines pel 2021. El volum de taronges equival a les 170.000 tones, i el de les mandarines, a 45.000.

Segons explica Mercadona, les taronges es podran trobar per comprar a granel i en malles tant de tres com de cinc quilos. Per la seva banda, les mandarines es podran trobar, també, a granel i en malles d'un i de dos quilos.

Mercadona també ha explicat que aquestes varietats procedeixen d'Andalusia, Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia, Catalunya i Canàries. És a dir, són d'origen nacional.

Els proveïdors nacionals que ofereixen aquestes taronges són els següents: Fontestad Citrus, Frutinter, Martinavarro, Frutas Tono, Bollo International Fruits o Bagu. També Dracma, Anecoop, SAT Canarisol, Agronostrum, Frutas Plasencia, Hermanos Torres y Sucesores, Lasarte, AM Fresh Spain Citrus, Alcafruit, Vicente Giner, Agrios Selectos i V-Ros.

Segons continua afirmant Mercadona, compra a més de 2.500 agricultors d'Espanya. «Més del 90% del total de taronges que comercialitzem a Mercadona són d'origen Espanyol» afirma el supermercat.

Mercadona també deixa molt clar que dona suport a la iniciativa del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, «Fruites i verdures de temporada».

A més, també afegeix que «defensa les pràctiques comercials justes». De fet, des de fa uns anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària.

Es tracta d'un acord voluntari que s'emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària. Està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb diferents associacions nacionals.

Propietats de la taronja

A més del seu alt contingut de vitamina C, la taronja té una gran quantitat de propietats. Per exemple, és antioxidant i antiinflamatòria i, a més, pot ajudar a reduir el colesterol dolent, entre moltes altres coses.

Aquesta deliciosa fruita també conté una gran quantitat de vitamina A. Per la seva banda, també conté fibra, potassi, folats... En definitiva, és un gran aliment per consumir durant els dies freds que s'acosten.

Per la seva banda, les mandarines també tenen una gran quantitat de beneficis. Sens dubte, a més del seu sabor, es poden portar on vulguem. 

A més, ambdues milloren l'absorció de ferro, i poden ajudar a millorar els casos d'anèmia.

Aquests són només alguns dels beneficis d'aquests cítrics tan saborosos. Recorda que consumir fruita és essencial per portar una dieta equilibrada. Així que, ja saps, afegeix les taronges i les mandarines a la llista de la compra de Mercadona