Imatge de tres dones ben abrigades fora d'un centre comercial i anant de compres

Zara i H&M tremolen: arriba una cadena amb molt bons preus que vol obrir més botigues

Tots els productes de la cadena tenen el mateix preu

Sembla que la moda 'low cost' està en el seu màxim apogeu. Després del tancament del 2022, amb nombroses obertures de botigues enfocades a aquesta classe de venda, sembla que una està destacant per sobre de les altres.

No és només pels productes que ofereix i pel preu a què ho fa, sinó pel que suposa per a les altres botigues. En un sector en què destaca la rapidesa, els clients podrien acabar decantant-se per aquesta franquícia que no és només barata, sinó també immediata, ja que compta amb peces noves cada setmana.

La Franquícia Diez Euros busca expandir-se

Tant nacionalment com internacionalment, les últimes xifres demostren que la Franquícia Diez Euros està sent tot un èxit. Ja el 2022, la cadena va tancar l'últim trimestre amb diverses i noves obertures per Espanya. Des de Salamanca fins a Alcázar de San Juan, Torrejón o Madrid, la franquícia ha pogut provar sort amb les seves botigues a totes aquestes localitats.

En trobar-se les botigues a ciutats diferents entre si, possiblement es busca assolir un públic molt més ampli i general. Així, doncs, sembla que podrien estar aconseguint-ho, ja que el gerent de l'empresa declarava per al mitjà La Franquicia que: «Estem molt satisfets amb l'èxit que hem tingut amb la nostra expansió durant l'últim trimestre de l'any».

Imatge de l'aparador d'una botiga
Algunes ciutats d'Espanya ja poden comprar aquestes peces de roba per només 10 euros | DIEZ EUROS

Per si no n'hi hagués prou, esperen que per al 2023 puguin duplicar el nombre d'obertures en comparació a l'any passat. Aquesta decisió no només suposaria un abast més gran de clients, ja que estarien més repartides, sinó també generar més llocs de treball a les ciutats on s'instal·lin.

La cadena, que ja acumula nombroses botigues distribuïdes pel territori espanyol, també s'ha atrevit amb el país veí, Portugal. D'aquesta manera, ha deixat anar el que podria ser un gran futur per a Diez Euros: expandir-se més enllà de les fronteres espanyoles. En el cas dels portuguesos, és possible trobar les botigues a Viseu o Rio Maior.

Tots els productes tenen un preu fix: 10 euros

Com el seu nom indica, la franquícia té fixat el preu de tots els seus productes, independentment de com siguin. A les seves botigues, els usuaris hi poden trobar tant roba com accessoris de moda o calçat. Tots ells, enfocats al sector femení i al masculí.

Tot i que no es contempla la venda en línia, al portal web o xarxes socials de Diez Euros es poden consultar els diferents productes disponibles. La majoria estan adaptats a les tendències del moment, però amb l'avantatge de ser més barats que en altres botigues.

Al mateix mitjà esmentat, el gerent afegia: «Creiem fermament en el nostre model de negoci i estem segurs que oferim una excel·lent alternativa econòmica per als consumidors i una gran oportunitat per a l'autoocupació». És a dir, són conscients que ofereixen uns preus que altres cadenes no poden o no volen oferir als clients.

Altres botigues 'low cost' que també estan triomfant a Espanya

Si pensem en altres botigues que segueixin un format semblant o ofereixin productes molt assequibles quant al seu preu, segurament se'ns acudirà Kiabi. Aquesta cadena 'low cost' pertany al grup Mulliez i també va tancar el 2022 amb nombroses obertures per tota Espanya.

Sense anar més lluny, una de les més populars va ser Kiabi Kids, ubicada al Centre Comercial La Verónica. Allà, la cadena francesa concentra en un total de 500 metres quadrats productes enfocats al sector infantil. Però, no només això, sinó que també té un 'Click and Collect' per a tota la família, en general. Això passa en el cas que es vulguin productes d'altres seccions que no siguin per a nens o no estiguin disponibles a la botiga.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp