Imatge frontal d'una botiga de roba

Primark es prepara: la cadena amb productes barats que promet arrasar a Espanya

La cadena causa autèntic furor pels preus tan baixos

El futur de les botigues low cost, com Primark o Lefties, podria estar trontollant. I és que, encara que la majoria portin temps consolidades entre els usuaris espanyols, la recent arribada d'una nova cadena de productes econòmics podria no ser del tot beneficiós per a elles.

Miniso, la cadena que va guanyant cada cop més presència a Espanya, competeix directament amb ells gràcies als seus preus tan barats. De moment, és una de les botigues que més promet en aquest sentit.

Miniso busca ampliar nous horitzons a Espanya

Encara que la cadena porti des del 2019 al nostre país, sembla que el seu objectiu va més enllà. De moment, compta amb un total de 41 botigues distribuïdes per tota Espanya. D'aquestes, 17 són botigues pròpies i 24 corresponen a franquícies. Tenint en compte aquestes dades, ningú descarta que puguin continuar obrint noves botigues.

Sobretot després de l'obertura de dues botigues que han significat tota una fita per a la cadena. Fa només uns mesos, va inaugurar una botiga a Madrid, concretament, al carrer Fuencarral. La posició d'aquesta botiga destaca no només per trobar-se a la capital, sinó també per situar-se en una de les vies més conegudes enfocades al comerç.

Per si no n'hi hagués prou, a aquesta obertura se li va sumar una altra ubicada al centre comercial The Style Outlets, ubicat al municipi madrileny de Sant Sebastià dels Reis. Miniso va innovar el seu model de botiga obrint una estil outlet, oferint així als clients preus molt rebaixats i promocions concretes d'aquest establiment.

I si parlem a nivell mundial, és innegable el seu èxit internacional. La cadena té distribuïdes més de 5.000 botigues a 80 països, entre els quals s'inclou la mateixa Espanya o el Canadà, els Estats Units, Austràlia o Mèxic.

Quin és el secret després del teu èxit?

Sense cap dubte, una de les claus per al seu triomf ha estat poder oferir preus molt competitius. La marca s'engloba dins de les cadenes low cost, però sempre mantenint una gran qualitat a tots els seus productes.

Com ells mateixos indiquen a la seva pàgina web, els principis que guien la cadena són la venda de productes de qualitat a bon preu i poder transmetre sentiments com la felicitat o l'alegria als seus clients.

D'altra banda, té una característica que no totes les cadenes tenen. Es tracta del seu compromís «amb el disseny original i amb la renovació permanent de les botigues amb noves propostes». El qual ha servit de motivació per crear la «Minís Original Design Academy», on treballen conjuntament un grup reconegut de dissenyadors de diversos països.

Precisament, aquesta acadèmia és l'encarregada que totes les botigues rebin productes nous setmanalment. D'aquesta manera, els clients sempre poden veure una gran varietat de productes, els quals arriben des de la seu central de Guangzhou (Xina). I no qualsevol producte, ja que alguns han estat guardonats en importants premis de disseny com els «Red Dot Design Award 2020», «iF Design Award» i «A' Design Awards».

Les categories disponibles a les botigues Miniso

Com ja hem dit, la cadena compta amb una àmplia varietat de productes. Això és perquè té a disposició dels usuaris diferents categories, totes elles enfocades a substituir les necessitats dels compradors.

Per això, es poden trobar productes relacionats amb la llar, cosmètics, salut i bellesa, papereria, moda, tecnologia, joguines, viatges, esports, bosses i motxilles. I no només això, sinó que ara s'han atrevit amb una nova categoria: alimentació, enfocada en productes asiàtics que no solen estar disponibles a altres botigues d'Espanya.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp