Logotipo de Zara en un cartel de entrada a una tienda

Els botins més còmodes de Zara que ja s'estan esgotant a tot el país

Aquest calçat salvarà tots els teus 'looks' durant aquesta nova temporada

Zara té els botins més 'top' del moment però s'estan començant a esgotar, pel que t'advertim que prestis atenció i prenguis nota abans que no puguis fer-te amb ells. Amb l'arribada de la tardor, ja comencem a notar els canvis de temperatura. Ens hem desfet de les sandàlies i les espardenyes, i ara optem per esportives, botes i botins de somni.

Si t'ha enxampat d'imprevist la baixada de temperatura i vols fer-te amb un calçat còmode, calent i, a més, d'última tendència, Zara et dóna la solució amb aquests botins de somni.

Els botins que salvaran tots els teus 'looks'

Aquests botins són el que necessites si o si en el teu armari, ja que et trauran de més d'una dificultat durant aquesta nova temporada de tardor-hivern. Però anem per parts: per què aquests són els botins que necessites per a aquesta temporada?

Per començar, es tracta d'un model molt disponible i versàtil: al mateix temps te'ls pots posar amb uns pantalons texans que amb un vestit o un conjunt de brusa i faldilla. I és que el millor del color negre és que es pot combinar fàcilment i adaptar a tota mena de 'outfits' i plans.

Fotografia dels botins de Zara
Combina aquest calçat amb qualsevol dels teus 'outfits' de tardor i hivern | Zara

Punt número 2: és un model clàssic però que compta amb detalls actuals, cosa que millorarà tots els teus 'looks' de tardor. Per començar, la part superior del botí compta amb un teixit elàstic tipus mitjó, cosa que fa que s'adapti a la nostra cama i quedi com un guant. A més d'això, el botí també compta amb un petit detall daurat en el taló, que contrasta a la perfecció amb la punta arrodonida clàssica i el taló quadrat. Són perfectes!

Per tant, aquest model és d'allò més còmode. I és que compten amb una plantilla 'Airfit', que és una tècnica flexible d'escuma composta de làtex i dissenyada per oferir un major confort. Aquesta plantilla, sumat al fet que es tracta d'un model pla, té com a resultat uns botins ideals per recórrer tota la ciutat amb molt d'estil.

Aquests botins de Zara tenen un preu de 29,95 euros, i en un principi, estaven disponibles des del número 35 fins al 42, encara que ara n'hi ha que estan esgotats. No obstant això, tenim bones notícies: Zara indica que aquests números tornaran aviat.

L'alternativa més arriscada

Si el teu no són els botins plans, aquesta és l'opció que necessites. Compta amb el teixit tipus mitjó a la part superior però, a més, té un taló en color negre que farà que els teus 'looks' adquireixin un toc molt més atrevit i arriscat.

Fotografia dels botins de Zara
El taló li donarà un toc arriscat al teu 'outfit' | Zara

Compta amb laterals elàstics i un tirador davanter i posterior. A més, també compta amb la plantilla 'Airfit', que és molt còmoda i que farà que et puguis desplaçar a peu a tots els llocs que vagis. Aquest model té un preu de 39,95 euros i estan disponibles des del número 35 fins al 42. Et quedaràs sense els teus?