Detall d'una bossa de paper de Zara sobre un banc verd

Zara té la faldilla perfecta: pura tendència, original i molt versàtil

Aquesta faldilla de Zara té totes les paperetes per triomfar aquesta temporada

Zara té la faldilla perfecta per als mesos de tardor i hivern. La firma de moda ràpida no fa res més que sorprendre'ns amb les seves peces de roba ideals, sigui quina sigui l'època de l'any. Els seus articles destaquen perquè són pura tendència, i l'exemple perfecte és el que us presentarem a continuació. La faldilla perfecta existeix, i us ho explicarem tot sobre ella.

La faldilla de Zara que triomfarà aquesta temporada

Zara ens ha sorprès amb un model molt atractiu. És una faldilla mini curta amb un cinturó a to que li dóna un toc modern. El que és característic d'aquest model és que compta amb un efecte prisat molt cridaner. La part davantera compta amb una barreja de formes, entre prisat i llis, cosa que li dóna a la faldilla un toc encara més distintiu.

Muntatge amb dues fotos de la faldilla marró de Zara
Aquesta faldilla és ideal per a la temporada de tardor i hivern | ZARA

La faldilla és de color whiskey, perfecta per combinar amb tota mena de tons i per vestir molts estils diferents. Si vols alguna cosa més formal, només l'has de combinar amb una camisa blanca. Si el que vols és una cosa arriscada i que cridi l'atenció, la pots conjuntar amb un top, sigui de tirants o de màniga llarga.

Aquesta faldilla de Zara té un preu de 25,95 euros, i està disponible des de la talla XS fins a la XL. De moment, es pot trobar en totes aquestes talles, encara que no trigarà gaire a esgotar-se. Però si no us ha agradat aquest model, us portem altres alternatives perfectes per a la temporada de tardor i hivern.

Altres faldilles de la signatura de moda

Com us dèiem, Zara té moltes altres opcions ideals, que es poden adaptar a tu, als teus gustos i al teu estil de vida. Una és la que presentem a continuació és una faldilla de tub de tir alt que té un estampat geomètric amb un estil molt hippie. Té una obertura a la part inferior i una cremallera oculta a la costura.

Muntatge de la faldilla blava
Aquesta falda és ideal per combinar amb jerseis | Zara

Aquesta bonica faldilla és ideal per als mesos de tardor i hivern, ja que permet una gran quantitat de combinacions. La pots conjuntar amb tops, però també amb jerseis de color negre o blancs. Aquest model està disponible des de la talla XS fins a la XXL, i té un preu de 29,95 euros. 

D'altra banda, si el que busques és una faldilla elegant però alhora còmoda, Zara també t'ho posa fàcil amb aquesta faldilla. Aquest model és de tir alt i estilitza a més no poder. A més, té una obertura frontal i un tancament a l'esquena, amb la cremallera oculta a la costura.

Aquesta faldilla és ideal per als plans més sofisticats
Aquesta faldilla és ideal per als plans més sofisticats | Zara

El que és característic d'aquesta faldilla és el seu efecte al davant, que li donarà un toc diferent als teus looks. A més, fa una sensació de calidesa. A més, aquesta faldilla té un tall asimètric molt distintiu. Té un preu de 22,95 euros, i es pot trobar des de la talla XS fins a la XL. 

No hi ha cap dubte que Zara és una experta a llançar peces que conquistin. Si no t'ha agradat cap d'aquestes faldilles, pots fer una ullada a la pàgina web de la firma. Segur que trobes la falda dels teus somnis.