Cartell d'una botiga Zara

A Zara pots trobar la peça perfecta per als dies plujosos de l'any i t'encantarà

La firma d'Inditex ha tret a la venda una nova peça que arrasarà al 'street style'

En els dies de pluja, foscos i grisos, a la majoria de nosaltres ens ve de gust quedar-se a casa i descansar de tot l'estrès i l'atrafegada setmana viscuda, veient un capítol de la nostra sèrie preferida, llegint un llibre i realitzant automàticament afartaments de menjar mentre ens adonem que la dieta no funcionarà.

 

 

No obstant això, hi ha dies de pluja en els quals també ens veiem obligats a sortir al carrer i, per tant, treure tot el nostre repertori de tardor-hivern: bufandes, botes de pluja, paraigua i sobretot, un abric capaç de fer una mica més suportable la tempesta com, per exemple, un impermeable o la nova peça de Zara, la qual és una de les firmes del gegant d'Inditex favorita entre els consumidors.

 

L'abric 'low-cost' ideal per als dies de pluja

Concretament, la marca 'low-cost' ha tret a la venda un híbrid entre dos dels nostres abrics preferits amb l'objectiu de brindar als seus clients la comoditat i l'estil que aquests pròxims dies voldran portar sense falta.

 

L'abric de Zara es caracteritza per un teixit encoixinat negre i clàssic, típic dels plumífers d'estil nòrdic, i un tall típic de ponxo estil campestre, a més de la incorporació d'un cinturó que li aporta a la peça un punt moderna i estilitzada a l'hora de marcar la nostra cintura.

 

Abric de Zara
Aquest és l'anorac de plomes/ponxo que ha tret a la venda Zara | Zara

Aquesta peça, que la firma ha tret a la venda en la seva nova col·lecció, és una peça molt versàtil que podria combinar amb qualsevol vestimenta. Així doncs, encara que la marca ha apostat per combinar aquest ponxo/anorac de plomes amb un jersei vestit de punt curt i, també, podria quedar bé si es barreja amb un vestit 'midi' de màniga llarga, una peça que li resti sobrietat, però no li sumi informalitat, o uns pantalons ajustats prou per compensar el volum del nostre nou abric.

 

Abric de Zara
La signatura ha combinat la peça amb un vestit 'midi' de màniga llarga | Zara

Amb aquesta novetat, Zara els hi ha llegit la ment a tots els seus consumidors i ha acostat al públic un abric perfecte per a aquests dies de pluja i fred en què decidim substituir el nostre antic impermeable i enfundar-nos una nova peça, tipus anorac o una mica més llarg de tres quarts, amb plomes, negre i bàsic, capaç de suportar el 'xou' d'aigua i solucionar qualsevol estilisme. Si t'ha agradat aquest abric, encara està disponible a Zara per només 39,95 euros.

 

Un altre híbrid similar de Zara per als dies grisos

Les temperatures van baixant cada vegada més, les fulles dels arbres cauen i els dies es tenyeixen d'un color gris igual que la roba del nostre armari, on comencen a predominar els colors neutres i foscos. Aquesta nova fusió entre anorac de plomes i ponxo no és l'únic híbrid que recentment ha tret a la venda Zara per als dies de pluja. La marca d'Inditex també va proposar fa setmanes un abric plumífer encoixinat, però com una mena de capa que, a part de ser original, és pura bellesa, estil i disseny, tal com va demostrar la 'influencer' Carmen Gimeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zara #zaraoutfit # mujeresbabú # over50style

Una publicació compartida de Carmen Gimeno (@carmen_gimeno) el

 

Amb aquest abric anorac de plomes amb una mena de capa encoixinada de la firma, pensar en 'looks' abrigats era senzill. A més, la peça portava com a extra un cinturó ajustable amb cordons elàstics a l'interior, on també s'amagava una butxaca interior per guardar-lo i transportar-lo per quan els núvols es dissipen i deixen sortir el sol. Si t'ha agradat, aquest abric també es pot trobar a la pàgina web de la signatura per només 49,95 euros.

 

Capa negra de Carmen Gimeno
Aquesta és la capa que ha lluït en xarxes la 'influencer', Carmen Gimeno | Zara