Rètol de la marca de roba ZARA, a l'entrada d'una de les botigues

Zara triomfa amb el nou vestit minimal confeccionat amb cotó: només costa 22 €

La firma gallega afegeix a la seva col·lecció un disseny 'midi' de to xocolata amb obertures a l'esquena

La tendència minimalista sorgida a la dècada dels 90 continua molt present en la història de la moda. Després de molts anys, el minimalisme sembla que torna a trepitjar amb força. De fet, ho veiem a moltes botigues i, sobretot, en una gran varietat de peces.

En les darreres setmanes, hem pogut fitxar un dels últims vestits de Zara. I és que la firma gallega ha afegit un vestit d'aquest estil confeccionat en cotó. De to xocolata, escot en pic, màniga sisa i un detall sorprenent.

Zara ha sumat un altre gran triomf amb aquest imprescindible d'armari que moltes ja estan adquirint. Disponible tant a la web de la firma, com a qualsevol de les seves botigues físiques. A continuació, t'expliquem totes les característiques del nou vestit minimalista.

El minimalisme trepitja amb força la moda actual

Hi ha persones que aposten per un 'outfit' més modern, on es barregen elements estètics bàsics i tons neutres per transmetre una sensació de senzillesa. Una tendència que no oblida l'elegància i que s'apodera com a moda minimalista. Tot i que per parlar del minimalisme ens hem de remuntar a l'època dels 90.

Aquest terme va sorgir a finals dels 80 i inicis de la dècada dels 90 per donar vida a una tendència que destaca pel seu caràcter simple. Un estil dedicat a les persones d'aquella època que cercaven gaudir d'un toc diferent, però ajustat als interessos de la vida quotidiana.

El perfil del qual parlem s'ajusta a aquella gent empoderada i, alhora, independent. Persones que volien veure's amb dissenys bàsics, que oferissin comoditat, però sense la necessitat de sacrificar el seu temps. Talls simples i tons neutres.

Actualment, estem començant a veure la tendència minimalista al 'street style'. Elegància senzilla amb un toc a la funcionalitat, que es basa en l'elegància sense esforç. En definitiva, una tendència que està adquirint una gran visibilitat.

Zara crea una nova tendència: vestit minimalista

Si ets una amant de la tendència del minimalisme, aquesta peça de Zara t'encantarà. Dins l'ampli catàleg d'articles de què disposa la firma gallega hem observat un vestit súper ideal. Parlem d'una peça confeccionada en cotó que serà l'enveja de totes.

Muntatge amb model portant un vestit marró llarg de sara
Amb aquest vestit seràs l'enveja de totes | Zara

Versàtil, en to xocolata i amb diversos detalls que la fan ser una peça única. Aquest vestit de Zara compta amb màniga sisa, un escot de pic molt afavoridor i un toc molt sensual. Parlem del seu preciós detall d'obertures que té a l'esquena.

Classificat ja dins de la tendència minimalista per les seves línies netes i els talls simples. Un autèntic 'must have' d'armari que ofereix una gran versatilitat a l'hora de vestir. A més a més, no tindràs problema a l'hora d'escollir calçat perquè combina pràcticament amb qualsevol opció.

Muntatge amb vestit marró amb escot bec de Zara
Et combinarà genial amb el que tinguis al teu armari | Zara

Podràs fer-lo servir per anar a l'oficina, un sopar romàntic o, simplement, per anar a prendre alguna cosa amb les teves amigues. Simplement, necessitaràs afegir els complements més idonis per a cada situació. I és que aquest vestit 'midi' ampli confeccionat en cotó està sent tota una tendència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!

Disponible per només 22 €

La firma gallega té disponible el vestit de color marró xocolata en una gran varietat de talles. Actualment el pots trobar a la seva pàgina web des de la talla XS fins a la XL per només 22,95 €. Encara que també pots aconseguir-lo a qualsevol de les botigues físiques més properes.

De moment, només està disponible en to de color marró xocolata. Encara que es tracta d'una tonalitat força fàcil de combinar, de manera que no tindràs cap problema. De fet, es tracta d'un bàsic imprescindible que et salvarà de moltes dificultats.