Imatge d'un aparador de Zara

4 vestits de Zara de menys de 20€ que són perfectes per la primavera

Si no vols gastar més de 20 euros, però vols vestir a l'última, no et perdis aquests 4 vestits de Zara

La primavera ja ha arribat, i amb aquesta, les activitats a l'aire lliure, les terrasses i les ganes de fer coses. Ja sabem que la primavera la sang altera, com diu el refranyer espanyol, i és que no és per a menys. La natura explota amb colors i olors al nostre voltant, els dies són més lluminosos i la temperatura puja.

Tot això ens influeix, no hi ha dubte, i el món de la moda s'adapta a aquests bioritmes per crear peces de vestir que encaixin amb la nova estació. Així, ho ha fet Zara com cada any, i del seu ampli catàleg, hem seleccionat 4 fantàstics vestits que costen menys de 20 euros.

Els vestits de Zara perfectes per aquesta primavera

Els vestits són una de les peces de vestir més còmoda que hi ha, a més, són els protagonistes indiscutibles de la primavera i l'estiu, que és quan podem desfer-nos dels teixits gruixuts. I això precisament és el que trobaràs a continuació, 4 vestits de primavera a quin més bonic.

Vestit 'RIB'

Si estàs buscant un vestit polivalent i còmode per a la primavera, el vestit curt de coll pujat i màniga curta de Zara és la teva elecció. Confeccionat amb fibra de cotó orgànic 100%, només costa 7,99 euros i el pots triar en rosa, vermell i negre.

4 vestits de Zara per menys de 20 euros que són perfectes per a la primavera
Vestit 'RIB' en color vermell de Zara per menys de 20 euros | ZARA

Ideal tant per quedar una tarda amb amics com per passejar tranquil·lament gaudint del bon temps, ja que combina a la perfecció amb sandàlies planes o de plataforma, tot depèn dels teus gustos personals.

Vestit 'RIB' cremallera

Un altre vestit de Zara per menys de 20 euros és el vestit curt de coll pujat i màniga llarga, amb tancament tipus pol, és a dir, amb tancament de cremallera metàl·lica. I els tens en celeste, vermell i negre per 17,95 euros.

4 vestits de Zara per menys de 20 euros que són perfectes per a la primavera
Vestit de Zara amb cremallera per menys de 20 euros | ZARA

La veritat és que aquest vestit, depenent del color que triïs, pots usar-lo de tarda o de nit. Per completar un 'look' d'allò més actual, la millor opció és que ho combinis amb unes botes altes, o també uns botins, tu tries el model del calçat.

Vestit ajustat 'contractis'

Un altre vestit de cotó orgànic molt disponible és el vestit ajustat de coll rodó i màniga curta. El seu detall acabat en ones li aporten un plus de romanticisme que el fan perfecte per a una cita o un esdeveniment social. El preu és de 15,95 euros i pots escollir-lo en blanc, blau o negre.

4 vestits de Zara per menys de 20 euros que són perfectes per a la primavera
Vestit de Zara ajustat per menys de 20 euros | ZARA

La forma de combinar aquest vestit va en funció del color que triïs, ja que al blau li van perfectes unes sandàlies tipus romanes de color clar, mentre que al negre li combinen tant sandàlies de plataforma, com botes i botins. Tot depèn del resultat final que vulguis obtenir.

Vestit camiser estampat

El quart vestit que destaquem de Zara per a aquesta primavera és el vestit de coll 'solapa' i màniga 'abullonada'. Té un detall de tall a la cintura i pinces marcades a la part davantera. El tancament és frontal per mitjà de botons metàl·lics, de color verd mitjà i té un preu de 19,99 euros.

4 vestits de Zara per menys de 20 euros que són perfectes per a la primavera
Vestit Estampat de Zara per menys de 20 euros | ZARA

Està confeccionat amb polièster, un teixit perfecte per a la primavera, ja que aguanta molt bé la humitat, s'asseca ràpidament i no s'arruga. A més, té molt bona elasticitat i és resistent als raigs UVA, així com a les altes temperatures. A part d'això, el vestit és la millor opció per sortir de tarda, combinant-ho amb un calçat obert preferiblement.

Qualsevol d'ells es convertirà, sens dubte, en la teva peça de vestir preferida, triïs el que triïs, lluiràs de forma esplèndida. Dona-li la benvinguda a la primavera amb un d'aquests vestits tan confortables i bonics, i sense gastar gairebé diners!