Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rivera

Albert Rivera fa marxa enrera i deixa la porta oberta a pactar amb el PSOE

El líder de Cs demana a Pedro Sánchez que accepti un decàleg de reformes «de gran calat», entre les quals hi ha frenar el president Torra

Rivera
Albert Rivera aixeca el veto al PSOE  | Catalunya Diari

 

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha aixecat finalment el veto al PSOE obrint la porta a pactar amb Pedro Sánchez després de les eleccions del 10-N. 

Rivera demana un decàleg a Pedro Sánchez

Com a contrapartida, Rivera ha demanat al líder del PSOE i president en funcions que accepti un decàleg «de reformes de gran calat», entre les quals hi hauria frenar el president de la Generalitat, Quim Torra.

«Tot el que pugui passar en el futur d'aquest país passa perquè el PSOE canviï d'aliats i esculli bé quins són els seus adversaris», ha afirmat el líder de Cs en el seu primer míting de precampanya aquest dissabte a Madrid. «Sánchez està a temps de rectificar i trencar els seus acords amb Otegi a Navarra i amb Torra a la Diputació de Barcelona i a les alcaldies I també de donar suport a la moció de censura contra Torra, és aquest dilluns, hi és a temps», ha continuat Rivera.

«Jo proposo un gran pacte que passaria per abaixar el volum de Torra i donar veu als espanyols. N'estic fart ja», ha sentenciat el president de Cs.

També et pot interessar...