Àngels Barceló torna a carregar contra l’independentisme

Assegura que «la justificació de la violència es fa sense cap pudor»

Àngels Barceló torna a carregar contra l’independentisme
Àngels Barceló torna a carregar contra l’independentisme | cedida

Durant la seva secció ‘La firma d’Àngels Barceló’ al programa ‘Hoy por hoy’ de la Cadena Ser, la periodista ha tornat a carregar contra el moviment independentista. Ha assegurat que «l’independentisme ja no té complexes» i que «el blanqueig i la justificació de la violència es fan sense cap pudor».

La periodista no entén com, després que la màxima responsable de l’ANC Elisenda Paluzie, justifiqués la violència com el mètode més eficaç perquè el procés tingui repercussió, «ningú del món independentista no hagi censurat aquestes gravíssimes declaracions». Afegeix que, al revés del que hauria d’haver estat, «tant Junts per Catalunya, com ERC i per descomptat la CUP van abonar la tesi de Paluzie, que ni tan sols va ser interpel·lada per la periodista de televisió pública davant la qual va dir tal barbaritat».

A la secció titulada ‘Transversalidad convertida en unilateralidad’, Barceló diu que «com ens temíem, l'independentisme esperona la violència al mateix temps que es converteix en un moviment autoritari que no permet ni la discrepància i que nega l'existència d'una societat plural, amb diferents opinions i amb diferents maneres d'entendre la relació entre Catalunya i Espanya». 

«L’independentisme s’està construint en contra d’aquells catalans que no són independentistes»

Barceló, assegura que l’independentisme decideix la marxa de Catalunya «decideix quan hi ha o no hi ha classe a les universitats, decideix adequar el sistema d'avaluació a l'absentisme per protesta, decideix quan s'arriba a temps al treball i quan no, decideix la carretera per la qual es podrà circular i el tren que es podrà prendre».

L’opinió d’Àngels Barceló finalitza amb la manifestació que «l’independentisme s’està construint en contra d’aquells catalans que no són independentistes i entre els quals hi ha de tantes ideologies i sensibilitats com es vulgui» i acaba amb la frase «Buscaven la transversalitat i s'han convertit en un moviment unilateral i autoritari».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari