Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Artadi no es presentarà amb JxCat

Artadi apel·la a la unitat independentista i a una Diada «massiva»

La número dos de JxCat a Barcelona creu que la «confrontació» que proposa Torra i el diàleg «no són contradictoris»

Artadi no es presentarà amb JxCat
Artadi apel·la a la unitat independentista   | Cedida

 

La número dos de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha recordat a totes les formacions independentistes que «no competeixen entre elles» i ha demanat «anar més units que mai». En una atenció als mitjans en el marc de la Festa Major de Sants, Artadi ha apel·lat a la unitat independentista i ha apostat per «deixar de parlar d'uns i altres» i fer un debat per parlar «del que es vol fer».

«Això no ens ha portat enlloc durant l'últim any», ha lamentat en referència als retrets creuats, especialment entre les dues formacions a Govern. D'altra banda, Artadi ha explicat que  l'aposta del president de la Generalitat, Quim Torra, de «confrontació» amb l'Estat i la reivindicació del diàleg «no són contradictòries».

Artadi ha demanat començar «una nova etapa» que sigui «propositiva i constructiva» i on es parli, tant obertament com de portes endins, entre totes les formacions, sense «apuntar-se les unes a les altres».

  

Una Diada «massiva» per «recuperar la il·lusió»

En relació a l'aposta per la negociació i a la vegada la confrontació amb l'Estat, la dirigent de JxCat a Barcelona  ha insistit que el diàleg «sempre hi és» i ha assegurat que hi mantenen «la porta oberta». «No és contradictori amb el reconeixement explícit que el diàleg no existeix ni per la banda de l'Estat ni dels partits unionistes», ha explicat Artadi, que ha afegit que el que es reclama és «una determinació i un 'ho tornarem a fer'».

Com ja va fer el portaveu de JxCat al Parlament aquest diumenge, Eduard Pujol, Artadi ha fet una crida a l'assistència «massiva» a la Diada d'enguany i ha confiat que serà «un punt d'inflexió». «Ha de servir per recuperar la il·lusió, la determinació i la unió del moviment independentista», ha insistit.

També et pot interessar...