Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dolors Bassa, a la seva sortida de la presó el primer dia que se li va aplicar l'article 100.2.

Bassa sortirà de la presó per treballar en una entitat de serveis essencials

Donarà suport a la direcció i la gerència d'una fundació d'atenció a la gent gran de Torroella de Montgrí

Dolors Bassa, a la seva sortida de la presó el primer dia que se li va aplicar l'article 100.2.
L’exconsellera podrà sortir cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, amb una jornada laboral de sis hores | ACN

Dolors Bassa podrà sortir de la presó  del Puig de les Basses  per anar a treballar  després que la junta de tractament li hagi modificat el 100.2, que inicialment tenia concedit per tenir cura de la mare, segons ha informat Justícia. L’exconsellera  podrà sortir cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, amb una jornada laboral de sis hores.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha anunciat que Bassa s’incorporarà a l’equip tècnic de la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts  per fer-hi tasques de suport directiu i gerencial. El consistori afegeix que en l’exercici de les seves funcions, Bassa podrà desplegar, en diferents àmbits «l’amplia experiència acumulada» al llarg de la seva trajectòria professional i pública.

A banda, el consistori indica que el perfil de Bassa donarà un «valor afegit» al desenvolupament de diferents projectes  relacionats amb la missió de la fundació, que és el de donar servei a persones grans en situació de dependència.

 

Les tasques que desenvoluparà Dolors Bassa

Entre d’altres tasques, Bassa definirà diferents projectes que vol impulsar la fundació, com per exemple el projecte per promoure la relació amb els centres educatius al municipi, el projecte de voluntariat  amb joves o el programa de recerca de fons econòmics per a la fundació. També definirà el pla de formació  per al personal de la fundació.

A més, mentre duri el període de  crisi sanitària, l’exconsellera independentista empresonada per sedició participarà en el pla de comunicació amb les famílies dels residents, «una tasca que en aquest context d’adversitat és prioritària i imprescindible, atès el confinament», subratlla l’equip del govern municipal.

Bassa podrà exercir les seves funcions «de manera presencial» atès el caràcter «essencial» que tenen les tasques de la Fundació Hospital de Malalts i Pobres de Torroella de Montgrí. Amb tot, com que l’exconsellera es troba interna a la presó Puig de les Basses de Figueres i els recintes penitenciaris es consideren espais de  risc epidemiològic, s'han pres mesures preventives de tipus sanitari.

Per aquest motiu, tindrà el seu lloc físic de treball en un despatx habilitat a l'espai municipal d'entitats, situat a l'edifici de Casa Pastors. “Des d'aquí podrà desplegar les seves funcions amb total normalitat i seguretat, sense haver d'accedir a les dependències residencials”.