Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Laura Borràs

Borràs titlla de «deslleial» Aragonès per considerar Torra innecessari a la taula de diàleg

«Que vingui de fora ho trobo incomprensible, però explicable. Però és més incomprensible quan és d’algú que forma part del sistema català»

Imatge d'arxiu de Laura Borràs
Laura Borràs acusa Aragonès de «deslleial» per no considerar Torra necessari a la taula de diàleg | GTRES

Després que  Pere Aragonès, vicepresident del Govern i coordinador nacional d'ERC, digués que  la presència del president Quim Torra no era «necessària» a la taula de negociació entre els governs català i espanyol,  Laura Borràs s’ha posicionat, titllant-lo de «deslleial».

«Cap català hauria de desprestigiar la màxima institució»

Així, la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha concedit una entrevista a la revista ‘Mirall’ on ha expressat la seva opinió al respecte: «Em sembla molt lleig, deslleial i poc procedent en termes de lleialtat institucional». D’aquesta manera ha explicat que «cap català hauria de desprestigiar» Quim Torra, un diputat electe «votat per representar la presidència», màxima autoritat de la Generalitat.

D’aquesta manera, Borràs ha recriminat que no es valori com a interlocutor vàlid Quim Torra, però més que ho faci el mateix Govern: «Que vingui de fora ho trobo incomprensible, però explicable  en aquesta guerra oberta i declarada de l’Estat contra les nostres institucions que va intentar abolir amb l’aplicació del 155. Però és més incomprensible quan és d’algú que forma part del sistema de les institucions catalanes».

També et pot interessar...