Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

‘Españoles de a Pie’ entrega carbó a Torra per la seva «pèssima» gestió

«Durant l’any de Govern de Torra no s’ha pres cap mesura que impliqui la millora de les condicions o que afavoreixi el progrés català», consideren

'Españoles de a Pie' ha optat per regalar carbó a Quim Torra de cara a aquestes festes de Nadal
'Españoles de a Pie' ha optat per regalar carbó a Quim Torra de cara a aquestes festes de Nadal | Españoles de a Pie

 

La gestió de Quim Torra al capdavant de la Generalitat de Catalunya no agrada a tothom. Si bé és cert que l’independentisme gaudeix de la majoria parlamentaria, també ho és que són molts els catalans que demanen al president català que solucioni altres problemes que van més enllà del procés independentista.

En aquesta línia, doncs, l’associació ‘Españoles de a Pie’ ha volgut regalar carbó a Quim Torra la seva «pèssima» gestió al capdavant de la Generalitat. «Porta els ciutadans catalans a un enfrontament continu», comenten des d’una l'associació que s’ha mobilitzat fins a la plaça Sant Jaume per dur el ‘regal’ a Torra.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Carbó, el regal més inesperat de Quim Torra

Pepe Lluch, membre de l’associació, assegura en aquest sentit que a Quim Torra  «no li importen els catalans, sinó mantenir la tensió continua als carrers». Així mateix, doncs, des de la mateixa associació expliquen: «Durant l’any de Govern de Torra no s’ha pres cap mesura que impliqui la millora de les condicions o que afavoreixi el progrés català».

«Aquest Govern de Catalunya és el que menys ha estat a l’altura de les condicions», apuntalen a través d’un comunicat.

Quim Torra, al Parlament de Catalunya
Quim Torra, en una imatge al Parlament de Catalunya, ha estat obsequiat amb carbó per la seva gestió al capdavant de la Generalitat | CatalunyaDiari.cat

 

Sánchez també rep carbó

Al fil del regal a Quim Torra, sobre el qual comenten  «no es mereix cap altre regal per portar Catalunya a la divisió», des de l’associació també expliquen que el regal també ha estat entregat a Pedro Sánchez.

Sobre el qual, de fet, expliquen que  «s’ha recolzat amb els enemics d’Espanya» —en una clara al·lusió a Quim Torra— i asseguren: «També se li entregarà el carbó per la seva pèssima gestió».