Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra, president de la Generalitat, i Carlos Herrera, de la COPE

Carlos Herrera perd els papers contra Quim Torra en directe a la COPE

Alguns usuaris de Twitter han titllat el seu discurs contra el president de la Generalitat d'«incitació a l'odi»

La inhabilitació del president de la Generalitat està fent més visibles que mai simpatitzants i detractors de Quim Torra.  Les reaccions a la retirada de l'escó per part del Parlament són moltes i molt diverses, però la més polèmica aquest dimarts és la del periodista Carlos Herrera a la COPE, més incendiària que el reggaeton 'Vete de una vez' que li dedicava 'Hora 25' de Cadena SER a Torra.

«Inútil i tòxic»

El locutor d''Herrera en COPE' ha aprofitat el seu editorial per parlar sense pèls a la llengua del president, trajectòria política del qual ha definit en una frase: «Poques vegades hi ha hagut un 'tio' més inútil per als interessos generals i més tòxic per a la convivència que aquest tal Quim Torra».

El periodista obria programa a les 06.00 hores del matí informant del «divorci entre independentistes catalans» i analitzant les discrepàncies entre JxCat i ERC sobre l'actuació davant el cas Torra: «Catalunya està a l'abisme de les eleccions perquè ERC no es va atrevir a portar la contrària al Tribunal Suprem i va acceptar que Torra perdés el seu escó», explicava. «Els nois del pres Junqueras, amb Torrent al capdavant, van fer valdre la decisió del secretari general», afegia.

«Incitació a l'odi»

Les paraules que ha dedicat el periodista al president de la Generalitat, que ha definit també com «un testaferro destituït com a diputat», han fet esclatar alguns usuaris de Twitter, que han titllat el discurs d'Herrera d'«incitació a l'odi».

 

També et pot interessar...