El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, amb Carmen Calvo al costat en la sessió constitutiva del Congrés el 3 de desembre del 2019

Revelació urgent del PSOE sobre les negociacions amb ERC

La vicepresidenta del govern espanyol en funcions assegura que la «feina» de negociació del PSOE està «ben encaminada» i «arribarà a bon port»

La vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Carmen Calvo, veu més a prop la investidura de  Pedro Sánchezdesprés de la reunió d'aquest dimarts dels equips negociadors de PSOE i ERC a Barcelona. «La veritat és que sí», ha respost Calvo aquest dimarts al vespre en una atenció als mitjans, preguntada per aquesta qüestió. Calvo ha defensat que els socialistes estan fent una «feina raonable i necessària» per formar govern, que creu que està «ben encaminada» i que «arribarà a bon port».

La vicepresidenta de l'executiu de Sánchez ha afirmat que el PSOE està negociant amb «gran sentit de la responsabilitat» i  amb «límits» que «no només no traspassen sinó que defensen». Calvo també ha carregat contra el PP per haver «decidit que no tenia cap responsabilitat» i perquè «no mou un dit pel seu país».

També et pot interessar...