Tornada escola

El regal anticipat de Nadal que ha rebut una escola catalana gràcies a una operació antidroga

La policia destaca que els aparells, que en operacions d'aquest tipus solen acabar destruïts, podran ser reaprofitats

L'escola pública d'educació infantil i primària  Vora del Mar de Cubelles (Garraf) va rebre el passat dilluns dia 2 diversos ventiladors que els Mossos d'Esquadra van comissar durant el desmantellament d'una plantació il·legal de marihuana, segons ha explicat el cos de seguretat català.

El Grup de Proximitat de la comissaria del Garraf va fer l'entrega dels aparells després que l'autoritzés el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú, instructor de l'operatiu policial contra la plantació. La policia destaca que  els ventiladors seran especialment útils a l'escola durant l'estiu i permetran augmentar el benestar dels nens.  També subratlla que els aparells, que en operacions d'aquest tipus solen acabar destruïts, podran ser reaprofitats.

Comissats en desmantellar una plantació il·legal

Aquests aparells havien estat comissats prèviament pels agents de la Unitat d’Investigació del Garraf quan van desmantellar una plantació de marihuana il·legal i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú va autoritzar lliurar-los a l’escola Vora del Mar, del municipi de Cubelles.

La Direcció del centre educatiu van agrair molt sincerament el lliurament dels ventiladors que ara es podran reaprofitar i donar un bon ús a uns objectes intervinguts que normalment es destrueixen.

També et pot interessar...