Policia Local i Guàrdia Civil a una plantació de marihuana

138 plantes de marihuana decomissades i dos detinguts a Sabadell

La Policia Local ha detingut dues persones per un delicte contra la salut pública

Noves detencions arran el cultiu de marihuana al Vallès Occidental. Després que la policia trobés fa menys d'un mes 300 plantes d'aquesta droga a Sabadell, sembla que no seràn les últimes que decomissaran en el municipi. Aquest dimecres, la Policia Municipal de Sabadell ha localitzat una plantació de marihuana al barri d'Hostafrancs, concretament al carrer Margenat 39. L’escorcoll s’ha realitzat al voltant de les 21.30 hores.

Operacions policials contra el tràfic de drogues

Quan els agents han entrat a l’interior de l’establiment on es trobava la plantació, han trobat dos homes, de 34 i 36 anys. Ambdós han estat detinguts per un delicte contra la salut pública i s’han decomissat un total de 138 plantes de marihuana i els respectius estris pel seu cultiu.

Aquestes detencions es realitzen en un moment en què  la policia ha iniciat un operatiu policial contra el tràfic de drogues a diversos punts de Catalunya. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra ja han expressat les seves queixes en aquesta mena de crims, afirmant que creuen que la llei facilita el tràfic de marihuana.

També et pot interessar...