Jorge Ignacio, Marta Calvo y Wafa

Vinculen l'assassí de Marta Calvo amb la desaparició de Wafa i la mort d'una prostituta

La hipòtesi de la relació amb la jove de 19 anys no està secundada per la policia; tan sols és conjectural

La notícia de l'entrega voluntària i la confessió del presumpte assassí de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, ha suscitat a diverses hipòtesis. L'home d'origen colombià podria haver sigut el responsable de la mort d'una prostituta  el passat abril i, a més,  podria estar implicat en la desaparició de Wafa, una jove de 19 anys la qual no se'n sap res des de fa tres setmanes. 

L'home ha declarat que la jove va morir  després d'haver mantingut relacions sexuals  amb consentiment amb ell i haver consumit cocaïna. No obstant això, per al moment, no es pot comprovar, ja que les restes de la víctima estan desaparegudes. Jorge Ignacio Palma té, paral·lelament, antecedents penals a Itàlia per tràfic de drogues. A Espanya, a Badajoz i València en concret, va ser detingut per conducció temerària i per resistència a l'autoritat; a banda d'això, va estar implicat en un «assumpte relacionat amb estupefaents».

Les vinculacions són conjecturals 

No existeix, però, cap prova fefaent sobre la relació entre principal sospitós de la mort de Marta Calvo i la desaparició de Wafa i, a més, la teoria no està secundada pels investigadors. Ara bé, res és descartable, ja que la jove de 19 anys  va desaparèixer una setmana exacta després  a 20 minuts d'on es va perdre el rastre de Marta. 

El que sí que se sap és que Jorge Ignacio té quelcom a veure amb la mort d'una dona que es dedicava a la prostitució. Tal com va informar 'Catalunya Diari' anteriorment, l'home va contractar els seus serveis i, segons detalla el sumari policial, la dona va patir una crisi amb convulsions  —possiblement causada per una sobredosi— i va morir. L'ara detingut pel presumpte assassinat de Marta Calvo va ser condemnat per un delicte d'omissió de socors per fugir del lloc dels fets. 

També et pot interessar...