Clients fent cua per comprar dècims del sorteig de Nadal  a una administració de loteria de Girona (20 de desembre del 2016)

Perd un bitllet d’Euromillones premiat amb 163 milions d’euros

Una dona el va trobar poc després pel carrer i en veure que era el bitllet guanyador va anar a cobrar-lo

La fortuna s’ha creuat en el camí d’una dona al mateix temps que la casualitat volia que un home s’emportés el disgust de la seva vida. Ha succeït a França, quan un home va comprar un bitllet de l’Euromillones i, minuts més tard, el va perdre mentre caminava pel carrer.

Tan sols uns moments més tard, una dona el va veure el terra i no va dubtar en agafar-ho. Tot i  fer-ho per provar fortuna, el cert és que ella no es podria imaginar mai el premi que contenia el número que s’havia trobat. Va ser poc després quan la dona es va adonar que aquell bitllet era el guanyador d’un premi de 163 milions d’euros.

Un acord amb benefici mutu

La dona va anar a cobrar el premi d’ençà que va veure que tenia la combinació guanyadora. Tot i això, el cas va acabar els tribunals, on se li va exigir a la dona que demostrés que ella havia estat la persona que l’havia comprat. Finalment, i segons informa el Diario Información, els dos protagonistes d’aquesta peculiar història han arribat a un acord que beneficiarà ambdós estats econòmics.

Finalment,  l’home ha acabat pagant una indemnització de 12 milions d’euros a la dona, el que suposa un 7,5% del total del premi. La dona, però, sembla que no ha acabat amb la seva fortuna. L’administració tributària francesa ha estipulat que no és el mateix pagar els impostos per haver guanyat un premi que per haver rebut un reemborsament d’aquest mateix premi.

Així, la dona no només ha guanyat 12 milions d’euros per la pura coincidència, sinó que no haurà de pagar els impostos corresponents per haver aconseguit aquesta quantitat de diners. Així, un simple passeig i un petit descuit ha acabat amb el premi repartit entre dues persones que, a més, tindran una curiosa anècdota a l’hora d’explicar la seva fortuna.

També et pot interessar...