Loteria

Adéu al pot d’Euromillones: un participant s’endú 48 milions d’euros

El bitllet guanyador ha estat validat al Regne Unit i el segon premi ha caigut a territori català

El passat dimarts 3 de desembre va acabar amb una meravellosa sorpresa per un ciutadà del Regne Unit, que poc sabia que la seva vida canviaria. Es tracta del guanyador de primera categoria del sorteig d''Euromillones', que va emportar-se a casa 48.061.132 euros.

El territori català també ha estat protagonista durant aquest sorteig. Un participant d’Argentona, a Barcelona, ha estat el guanyador de segona categoria i podrà gaudir d'un premi de 883.408 euros. Per altra banda,  el bitllet guanyador de ‘El Millón’  ha estat validat a l’Administració de Loterias número 2 de Candelaria, a Tenerife.

La combinació guanyadora ha estat 32-31-38-18-48. Estrelles: 12-4.  La combinació d’El Millón ha estat ZSR18374. El pròxim sorteig de Euromillones comptarà amb un premi de 17 milions d’euros per aquell qui acerti la primera categoria (5+2) euros.

Espanya, un país amb sort

Espanya és el segon país on més vegades ha tocat aquest premi, amb un total de 82 ocasions. El juny de l'any 2016 va ser a la localitat madrilenya de Coslada on un únic guanyador es va endur un premi de més de 85 milions d'euros. A l'agost la sort va caure a Sevilla, amb un premi de 54,8 milions a la capital andalusa. Durant 2017 van repartir-se dos premis més: 29 milions d'euros a Palma de Mallorca i 25 milions a Badalona (Barcelona). El gener d'aquell la sort va tornar a caure a l'estat espanyol, aquesta ocasió a Irun, on un guanyador es va endur un premi de 25,8 milions d'euros.

També et pot interessar...