Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Totes les afectacions i carrers tallats per Tsunami Democràtic aquest 18 de desembre

La perifèria del Camp Nou romandrà oberta al trànsit fins a l'hora prevista per l'arribada dels autocars a l'estadi

Agents dels Mossos d'Esquadra al Camp Nou
Els Mossos d'Esquadra controlaran els accessos al Camp Nou | Mossos d'Esquadra

Queden poques hores perquè la pilota comenci a rodar a la gespa del Camp Nou, en  un dels clàssics més polèmics i tensos dels darrers anys. Considerant que la ciutat es troba en una alerta terrorista de 4 sobre 5, la mobilització convocada per Tsunami Democràtic i el desplegament excepcional de forces de seguretat,  hi haurà una sèrie d’afectacions a la mobilitat de la ciutat.

Tsunami Democràtic concreta la seva acció

Tsunami Democràtic ja ha ofert algunes pistes sobre la mobilització prevista per a aquest 18 de desembre. Tot i que la plataforma ha reiterat en diverses ocasions que la seva intenció no és «bloquejar ni suspendre» el partit al Camp Nou, Tsunami Democràtic ha instat a la població a «veure el Clàssic» i encoratja als assistents a portar «ràdio, aigua i entrepà». En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra ja han comunicat que es faran controls exhaustius als accessos amb seguretat privada.

Pel que fa als accessos a l’estadi i perímetre del Camp Nou, el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha declarat que es permetrà la circulació de vehicles fins a l’arribada dels autocars a l’estadi, moment en què es tallarà l’accés a la Travessera de Les Corts i Avinguda de Joan XXIII. Precisament aquests son dos dels punts escollits per Tsunami Democràtic per convocar als assistents al partit.

TMB reforça el metro i l’autobús

Pel que fa al transport públic, TMB ha confirmat les possibles vies afectades en funció de les incidències que es vagin produint al llarg de la tarda. Les línies que es poden veure afectades son D20, H8, V1, V5, 52, 54, 75, 113 i 157. D’altra banda, es reforçarà la seguretat a les estacions de metro de Badal (Línia 5); Collblanc (Línia 5, Línia 9 Sud i Línia 10 Sud), i de la Línia 3, Maria Cristina, les Corts i Palau Reial.

Transport Metropolità de Barcelona també té previst reforçar les línies H8 i 52 d'autobús en funció de la demanda i l'afluència de públic a l'estadi, així com la posada en funcionament d'un servei especial entre el Camp Nou i plaça de Catalunya i entre el Camp Nou i Mossèn Cinto Verdaguer, amb un cost de 3,20 euros per bitllet.

També et pot interessar...