Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Milers de persones participen a la 'Marxa de la Llibertat' que ha sortit de Vic

Totes les carreteres tallades per aquest dijous

Segona jornada de les 'Marxes per la Llibertat'

Cartell de la 'Marxa per la Llibertat'
Cartell de la Marxa per la Llibertat | CatalunyaDiari

La 'Marxa per la Llibertat' continua aquest dijous mobilitzant milers de ciutadans, que des de diferents punts, caminen direcció Barcelona per les principals vies i carreteres del país. Després d'un inici de setmana marcat per les accions de protesta del moviment independentista, els aldarulls i la contundència de la repressió policial, s'espera una nova jornada complicada per aquells que vulguin desplaçar-se en cotxe.

Aquest dijous, 17 d'octubre, es preveu que les cinc columnes de la marxa independentista sortint dels punts on han arribat aquest dimecres i es comencin a trobar abans de la darrera jornada que les unificarà a la capital del país; col·lapsant durant 12 hores del dia els trams de Malgrat a Premià, de Manresa a Sant Quirze, de la Garriga a Sant Quirze, d'Igualada a Martorell i de Vilafranca a Martorell.

? Vols rebre les actualitzacions de l'estat de les carreteres al teu mòbil gratis?  Fes clic aquí

Milers de persones participen a la 'Marxa de la Llibertat' que ha sortit de Vic
Milers de persones participen en la 'Marxa de la Llibertat' que ha sortit de Vic | Cedida

D'aquesta manera, la primera columna sortirà de Vilafranca a les set del matí en direcció a Martorell, passant per l'AP-7 i l'E-15, fins a arribar a la destinació prevista a quarts de vuit de la tarda. La segona columna més matinera, serà la del tram  La Garriga - Sant Quirze, que des de dos quarts de vuit del matí provocarà talls a la C-17, l'N-152, la C-352, l'AP-7 i la B-140. La tercera columna sortirà d'Igualada a les vuit del matí direcció Martorell, passant tota l'estona per l'autovia A-2. La quarta columna arrencarà de Malgrat a dos quarts de nou a dos quarts de nou, i  recorrerà exclusivament l'N-II fins a arribar a Premià. Mentre que la darrera columna, sortirà a tres quarts de nou del matí des de Manresa i a través de la C-55, la C-14 i la C-58, preveu arribar a Sant Quirze sobre dos quarts de vuit de la tarda.