Cayetana Álvarez de Toledo recomana l'entrevista de Gabriel Rufián a Arcadi Espada

«No deixeu de veure-la», ha escrit la diputada popular al seu Twitter

L'entrevista que Gabriel Rufián li ha fet al mediàtic periodista Arcadi Espada ha generat reaccions de tota mena, especialment crítiques cap al diputat republicà, que aquestes setmanes ha rebut atacs de tota mena pel suport obert al diàleg amb el govern espanyol, i el suport a la investidura de Pedro Sánchez. 

Cayetana Álvarez de Toledo recomana l'entrevista de Gabriel Rufián

No es tractava d'una entrevista fàcil, i el mateix programa on s'ha realitzat, 'La Fábrica', així ho indicava a les seves xarxes socials. «Es recomana no menjar res abans de veure-la. Avisats esteu», escrivia el programa al seu perfil oficial de Twitter. Ara bé, això no vol dir que l'entrevista no hagi agradat a ningú, i és que també hi ha hagut persones que l'han visionat amb interès, aparentment. 

Una d'aquestes persones ha estat la diputada popular Cayetana Álvarez de Toledo, que fins i tot ha donat un pas més enllà. Davant la sorpresa dels seus seguidors, i segurament dels detractors, la líder popular ha compartit l'entrevista al seu perfil de Twitter. «Tot i aquesta presentació 'molt amable', o precisament per aquesta, no deixeu de veure-la», demanava la diputada als seus seguidors. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari