Cinc coets i un impacte, l'atac a un helicòpter dels Mossos d'Esquadra

Els agents continuen buscant als autors dels fets

Un dels artefactes va impactar contra l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra
Un dels artefactes va impactar contra l'helicòpter dels Mossos d'Esquadra | Twitter (@AUGC_Comunica)

Una de les imatges que s'han fet més populars dels aldarulls viscuts aquests últims dies a Barcelona és la dels coets que es van llençar contra un helicòpter dels Mossos d'Esquadra que sobrevolava els carrers de la ciutat comtal.

La nit del dimecres al dijous, enmig dels aldarulls i de les barricades, uns individus que participaven d'aquests van disparar cinc focs d'artifici contra l'helicòpter, un d'ells va aconseguir el seu objectiu i va impactar contra l'aeronau, segons recull 'El Español'. Tot i que la càrrega de pólvora dels artefactes no era excessiva, fonts de Seguretat de l'Estat destaquen l'habilitat dels membres de la dotació de l'helicòpter.

Ceguesa momentània

Recordem que els fets es van produir en plena nit motiu pel qual els pilots anaven equipats amb tot un seguit de dispositius que els permet tenir una visió nocturna la qual es podria haver vist afectada per la gran quantitat de llum procedent del coet tot causant una ceguesa momentània al pilot. No obstant això, ni l'explosió dels artefactes ni el seu impacte contra l'helicòpter van causar la pèrdua del control de l'aeronau. 

Fins ara, els Mossos d'Esquadra no han aconseguit identificar els individus que van llençar els focs d'artifici i no descarten la possibilitat que es tracti de persones que no resideixen a Catalunya. Malgrat que ja han passat tres dies d'ençà que es van produir els fets els agents continuen analitzant una gran quantitat de material audiovisual per tractar de donar amb els autors dels fets.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari