Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ciutadans

Ciutadans emprèn accions legals pels fets succeïts al Pride de Barcelona

Afirmen que «és impensable que la violència i la intolerància quedin impunes»

Ciutadans
L'organització de la manifestació havia vetat la presència dels taronges a l'esdeveniment| CatalunyaDiari.cat

 

Ciutadans ha anunciat que emprendrà accions legals per identificar «els agressors que van atacar la carrossa i l'autobús» del partit durant el Pride Barcelona 2019. «Perquè és impensable que la violència i la intolerància quedin impunes», ha afirmat Lorena Roldán, la portaveu de Ciutadans al Parlament.  «Per molt que ens cridin, per molt que ens insultin, per molt que ens ataquin amb pintura, no aconseguiran callar-nos», ha defensat.

«Ja estem treballant des de Catalunya per identificar a aquests agressors», ha dit Roldán. Des de la formació denuncien que es van repetir situacions similars en altres ciutats de l'Estat espanyol com València o Sevilla, i afirmen que continuaran treballant pels drets i llibertat dels col·lectius LGTBI.

«Fora, feixistes»

Durant la celebració del Pride el passat dissabte, 29 de juny, una vintena de persones va impedir el pas a l'autobús de Ciutadans, a crits de «fora, feixistes» i fent-hi pintades.  A causa dels fets, el vehicle va haver de girar cua a Plaça Universitat abans que comencés la manifestació. Els organitzadors havien vetat la participació del partit en l'Orgull pels pactes amb Vox en alguns ajuntaments. Després del veto, Ciutadans va prendre la decisió de passejar el seu autobús pels carrers de Barcelona.

També et pot interessar...