ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Els sindicats convocants han augurat una «aturada significativa», tot i que CCOO i UGT no s'hi sumaran

Convoquen una vaga general per al pròxim 18 d'octubre
Convoquen una vaga general per al pròxim 18 d'octubre | Cedida

Els sindicats independentistes Intersindical CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya han llançat aquest dimarts una crida a vaga general per al pròxim 18 d'octubre per «recuperar els drets civils i les llibertats». Les dues entitats han pronosticat una «aturada significativa del teixit industrial» català, tot i que els sindicats amb més afiliats a Catalunya, CCOO i UGT, no tenen previst sumar-s'hi. 

Vaga general a Catalunya i manifestació a Barcelona

Aquest dimarts 15 d'octubre, tant Intersindical CSC com Intersindical Alternativa de Catalunya han comunicat en una roda de premsa la convocatòria de vaga general i tenen previst que la jornada comenci amb piquets informatius que continuaran al llarg del matí i a les cinc de la tarda es durà a terme una manifestació a Barcelona.

La manifestació de Barcelona començarà als Jardinets de Gràcia i recorrerà tot el Passeig de Gràcia fins a arribar a la Gran Via, per convergir amb les Marxes per la Llibertat i així demostrar el seu rebuig contra la sentència del procés. Cal destacar que, metre que l'ANC sí que ha mostrat el seu suport a aquesta convocatòria, ni CCOO ni UGT preveuen participar-hi.

També et pot interessar...


Comentaris
M. José
Però la vaga és democràtica, el que vol la segueix i el que no va a treballar lliurement o és feixista? No et deixem anar a treballar i et putejarem tot i més?????
Josep
Vaga,??? Collar de borregos. La faran estudisnts i jubilsts
Pau
Josep,els jobilats també contem i tu qui ets per dir ha ningú de manifastarza democratiment !!!!! tu si que ets un borregu com dius !!!!
Nuri
Tal i com es diu democráticamente, pero no es aixi, ens obligan si o si, soc autónoma i nesecito treballar, ja veurem si amb deixan, o es imposaran i no podré.
Jirdi
Un sindicat només convoca vaga per una reivindicació laboral i no per motius polítics. de manera que la vaga es podria declarar ilegal.
Nuri
Nomes dic, que el dret de cada un, s'acaba cuán no es respecta el dret del altre, que reivindiquen el que vulguin, I que aquestos respectin el dret de que les altres poguin seguir amb el seu día a día. Si no respecten que esperen ????!!!!!!!!!!!!!
joana
dignitat, Vaga!!!
Bárbara
De veritat que aixó s'esta sortint de mare, les vagues, les protestes, cremar mobiliari de la ciutat, deixar a la gent que no vol manifestarse, sense el seu dret a no fer-ho es del tot absurd! Si voleu cambis es tindria que fer, on es el Govern Espanyol, no pas al teu paóis fotent als catalans que vivim aqui... es de lógica baja...
Francisco Franco
Todos a trabajar por la unidad de España!!
Ana
Me parece injusto q nos hagan hacer la vaga, yo no quiero q me descuenten dinero d mi nomina x esta estupidez. Q se esta saliendo d madre todo!! Catalunya y catalanes decidimos todos no solo algunos por todos.
Munili
Pensó ke la vaga general se auti de fer pels drets dels treballadors gent sense recursos se m ocurteixen mil pro no per l estupidez de 4 sopla gaites ni er la independencia

envia el comentari