ÚLTIMA HORA

🔴 Diversos ferits, entre ells menors, en ser atropellats durant una rua de Carnaval

Convoquen una vaga general per al pròxim divendres, 18 d'octubre

Els sindicats convocants han augurat una «aturada significativa», tot i que CCOO i UGT no s'hi sumaran
Convoquen una vaga general per al pròxim 18 d'octubre | Cedida

 

Els sindicats independentistes Intersindical CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya han llançat aquest dimarts una crida a vaga general per al pròxim 18 d'octubre per «recuperar els drets civils i les llibertats». Les dues entitats han pronosticat una «aturada significativa del teixit industrial» català, tot i que els sindicats amb més afiliats a Catalunya, CCOO i UGT, no tenen previst sumar-s'hi. 

 

Vaga general a Catalunya i manifestació a Barcelona

Aquest dimarts 15 d'octubre, tant Intersindical CSC com Intersindical Alternativa de Catalunya han comunicat en una roda de premsa la convocatòria de vaga general i tenen previst que la jornada comenci amb piquets informatius que continuaran al llarg del matí i a les cinc de la tarda es durà a terme una manifestació a Barcelona.

 

La manifestació de Barcelona començarà als Jardinets de Gràcia i recorrerà tot el Passeig de Gràcia fins a arribar a la Gran Via, per convergir amb les Marxes per la Llibertat i així demostrar el seu rebuig contra la sentència del procés. Cal destacar que, metre que l'ANC sí que ha mostrat el seu suport a aquesta convocatòria, ni CCOO ni UGT preveuen participar-hi.

 

 

També et pot interessar...