Critiquen una jugadora del FC Barcelona per reaccionar a la sentència del procés

Un usuari de Twitter va discutir amb ella per «barrejar futbol i política»

Alexia Putellas, FC Barcelona femení
Alexia Putellas, FC Barcelona femení | Twitter (@alexiaps94)

Són diversos els equips esportius i jugadors del món de l'esport els que han volgut donar la seva opinió en relació amb la sentència del procés. Tan el FC Barcelona com alguns dels seus jugadors, entre ells Gerard Piqué i Sergi Roberto, van expressar la seva opinió. També ho va fer la jugadora del FC Barcelona femení, Alexia Putellas, i internacional amb la Selecció Espanyola. La centrecampista de Mollet del Vallès reclamava «solucions polítiques» a través del seu compte oficial de Twitter on assegura que el problema no acaba amb la sentència.

«Barrejant futbol amb política, claro que si guapi»

La catalana no ha tardat a rebre tot un seguit de respostes entre les quals un usuari que li replicava que «barregés futbol amb política». No obstant això, Alexia no ha dubtat en contestar tot assenyalant que el fet de ser futbolista no li impedeix ser també ciutadana.

L'usuari però ha insistit a mantenir la seva postura tot responent a Alexia: «Una cosa és ser ciutadana i l'altre barrejar futbol amb política. Després sou els primers que us queixeu... vinga va, i a veure si t'aclareixes 'inde', que després bé que jugues amb Espanya». La capitana també ha rebut comentaris d'altres usuaris donant suport «ets molt gran».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari