Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista Pilar Rahola.

La forta acusació d'un independentista a Rahola que l'ha escandalitzat

La periodista catalana ha estat molt criticada per un suposat comentari

La periodista Pilar Rahola.
Pilar Rahola, durament criticada a les xarxes | Arxiu

La periodista Pilar Rahola  torna a estar en el centre de totes les mirades, ja que acaba de rebre una forta esbroncada a les xarxes socials per un últim rumor que ha sorgit durant l'acte de Puigdemont a Perpinyà.

Segons ha informat el regidor d'ERC  a Tossa de Mar, Gregori Martínez, assistent al míting de Carles Puigdemont, la periodista catalana hauria tingut un gest molt lleig amb OriolJunqueras  quan es va emetre el seu missatge de veu. El regidor d'ERC ha afirmat que Pilar Rahola  s'ha rigut de Junqueras, fet que ha provocat una onada de crítiques a les xarxes socials.

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

«Avui a Perpinyà, durant el discurs de Junqueras, que porta ja dos anys i mig en la presó, la Rahola ha fet broma tota l'estona. Jo estava davant seu, quan he acabat m'he girat i li he dit que és una impresentable», ha escrit Martínez en Twitter.

Pilar desmenteix

Pilar Rahola  ha desmentit aquest rumor i ha explicat el que realment va passar. «He fet un únic comentari crític en privat a la meva parella i res més. Entenc que estigui cremat per la gran xiulada que ha patit el discurs a favor de la Mesa de diàleg Junqueras, però no em carregui la seva frustració. I, per cert, lleig manipular converses privades», ha replicat al seu compte de Twitter.

En tot moment la periodista catalana ha negat riure´s del dirigent d'ERC, afirmant que simplement ha fet un comentari crític en privat a la seva parella. La baralla dialèctica no ha acabat aquí, ja que Rahola  ha afegit que «entenc que estigui cremat per la gran xiulada contra el discurs a favor de la Mesa de diàleg de Junqueras, però no em carregui la seva frustració».

Guerra a Twitter

Gregori Martínez s'ha mostrat molt ofès i ha insistit en el fet que Pilar Rahola  va estar molt desencertada amb la seva actuació. «El moment en què jo m'he girat ha estat quan vostè ha fet el comentari en veu alta rient del que deia Junqueras al vídeo i preguntant si volia la República per a l'any 3.000. Molt lleig fer conya sobre això amb algú que es troba privat de llibertat», ha explicat el regidor d'ERC  lamentant el que ha succeït.

Amb aquest comentari, Rahola ha continuat demostrant la seva innocència a Twitter. «No era retranca. Era crítica. Crec que amb l'estratègia de Junqueras aconseguirem la independència l'any 3000. Solament faltaria no poder criticar Junqueras com a polític. Vostès no paren de criticar Puigdemont, que també porta dos anys de repressió», ha manifestat Rahola

També et pot interessar...