Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manuel Valls

Ciutadans trenca amb Manuel Valls

«Hem decidit separar-nos de Manuel Valls per tenir veu pròpia», han dit des del partit taronja

Manuel Valls
Manuel Valls inclou la paraula 'Ciutadans' a la marca que utilitzarà a les municipals | CatalunyaDiari.cat

 

L'executiva de Ciutadans ha decidit separar-se de Manuel Valls, que va liderar la plataforma vinculada  amb el partit d'Albert Rivera en les eleccions municipals de Barcelona. «Hem decidit separar-nos de Manuel Valls per tenir veu pròpia», han dit des del partit taronja sobre un Valls que ha estat la clau perquè Ada Colau revalidés l'alcaldia. Així ho ha afirmat la portaveu del grup, Inés Arrimadas, després de la reunió de la cúpula directiva a Madrid.

En contra del suport a Colau

Des del partit constitucionalista C's s'han mostrat en contra del suport que Manuel Valls ha donat a Ada Colau per revalidar l'alcaldia de Barcelona. «Les importants discrepàncies, vistes en la investidura d'Ada Colau, ens han portat a prendre aquesta decisió», ha explicat Arrimadas.

«Hem decidit separar-nos de Valls a Barcelona per tenir veu pròpia», ha assenyalat. Des de l'Executiva de Ciutadans han afirmat que «la senyora Ada Colau ha fet el mateix que el senyor Maragall, posar el llaç groc  a l'ajuntament com si fos el tauler d'anuncis del separatisme. La diferència entre Colau i Maragall és molt poca». El secretari general del partit ha estat l'encarregat de comunicar-li a Valls, aquest migdia, que Ciutadans se separa d'ell per constituir un grup propi a Barcelona.

Així, tres regidors taronges, que formen part de la llista de Valls,  trenquen amb el líder del grup per passar a formar un grup propi de Ciutadans.  «La decisió de l'Executiva és constituir un grup propi i separar-nos de Valls. Hi haurà dos grups diferenciats,  un de Ciutadans i, l'altre, de la resta de membres de la llista»,  ha explicat Arrimadas, que ha insistit en la idea que «a partir d'ara només aquests tres regidors ens representen».

 

També et pot interessar...