Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra

Detenen l'exalcaldessa de Barberà del Vallès per un possible delicte de malversació i prevaricació

Els Mossos d'Esquadra també han arrestat tres persones més, en el marc d'una investigació relacionada amb la ràdio pública del municipi vallesà

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut l'exalcaldessa de Barberà del Vallès per un possible delicte de malversació i prevaricació | Cedida
 

Els Mossos d'Esquadra   han detingut Ana del Fargo, exalcaldessa socialista de Barberà del Vallès, una ciutat situada a la comarca del Vallès Occidental. L'arrest s'emmarca dins la investigació d'una presumpta trama de malversació i prevaricació en relació a la ràdio pública d'aquest municipi. També han estat detingudes tres persones més, tal com explica el mitjà 'El País'.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Els Mossos s'han personat vestits de paisà i han arrestat quatre persones

A primera hora del matí, els Mossos s'han personat a l'Ajuntament de Barberà i han estat rebuts per Sílvia Fuster, actual alcaldessa que milita a la plataforma ciutadana per Barberà —PCPB—. Vestits de paisà, han demanat la documentació que necessitaven, i posteriorment han procedit a arrestar l'exalcaldessa socialista Ana del Fargo així com tres persones més, dues de les quals es configuren com a tècniques municipals.

Des d'aleshores, diversos agents de la Unitat d'Investigació Criminal de la policia catalana es troben dins el Consistori del municipi vallesà amb l'objectiu de recollir informació relacionada amb la investigació corresponent. La inspecció té a veure amb un presumpte delicte de malversació i prevaricació, que afecta la ràdio pública  del municipi i es remunta a la legislatura de Fargo.

Ana del Fargo
Ana del Fargo va estar al capdavant de l'Ajuntament de Barberà del Vallès entre els anys 2006 i 2015 | Diputació de Barcelona

 

  • També pots llegir:  Santiago Abascal anuncia un gran acte de VOX a Catalunya molt aviat.

Ana del Fargo va ser alcaldessa de Barberà del Vallès durant nou anys

Així les coses, Ana del Fargo va estar al capdavant de l'Ajuntament de Barberà del Vallès entre els anys 2006 i 2015 —tot i que el PSC va governar en aquesta ciutat durant més de 30 anys—, que va ser quan va ser substituïda per Fuster, l'actual alcaldessa. Actualment és regidora del grup socialista, però el delicte pel qual se l'acusa té relació amb el seu antic càrrec.

I és que, tal com explica el mitjà citat anteriorment, en arribar al poder la primera mesura de la socialista va ser la de substituir al coordinador que hi havia en aquell moment a la Ràdio municipal. Per aquest motiu, avui ha estat arrestada pels Mossos d'Esquadra juntament amb tres persones més.

  • Et recomanem:  Les principals afectacions de la vaga general del pròxim dijous 21 de febrer.