Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la seva esposa Begoña Gómez durant la recepció de la Conferència de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic a Madrid, 2 de desembre de 2019

La dona de Sánchez, Begoña Gómez, estrena 'look' i tothom pensa el mateix

Aquest cap de setmana ha aparegut amb una nova imatge

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i la seva esposa Begoña Gómez durant la recepció de la Conferència de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic a Madrid, 2 de desembre de 2019
Begoña Gómez ha sorprès amb un canvi de 'look' | Catalunya Diari

Begoña Gómez, la dona del president de govern espanyol, sempre ha cridat l'atenció. Tot i això, des que Pedro Sánchez va arribar a la Moncloa, Begoña sempre ha preferit mantenir-se allunyada dels focus mediàtics, exceptuant en les ocasions en què és imprescindible la seva presència.

Suposem que la discreció és el que fa que cridi encara més l'atenció, especialment la seva imatge. Begoña és diferent, ha trencat amb l'habitual sobrietat de les esposes dels presidents. Sempre llueix un aspecte actual i està al dia de la moda, per aquest motiu no va dubtar en anar fa poc a la Mercedes Benz Fashion Week. Sigui com sigui, avui torna a ser notícia perquè ha sorprès amb un nou 'look' que, sense cap dubte, li escau molt bé.

El nou aspecte de l'esposa de Sánchez

Aquest cap de setmana ha aparegut junt amb Pedro Sánchez al Vaticà. En la trobada amb el Papa Francesc, ha complert amb totes les normes que marca el protocol del món de la moda: vestida de negre, sòbria, sense complements i amb una faldilla per sota del genoll, tal com ha indicat 'Vanitatis'. Per ser més exactes, ha lluït un vestit del dissenyador Diego Estrada, un vestit inspirat en els dissenys dels anys seixanta del gran Balenciaga.

Ha estat en aquesta cita on el seu marit ha decidit exposar-la a les xarxes socials amb una imatge que ha impactat: s'ha pogut veure que Begoña Gómez s'ha tallat els cabells. L'esposa del president ha estrenat un nou tall, que destaca per ser recte, marcat i amb un serrell espès.

D'aquesta manera, Begoña ens deixa molt clar que està al dia de les tendències, ja que aquest serrell és moda aquesta tardor. I no només està al dia de les tendències, sinó que sap com aplicar-les en la seva imatge. Està clar que, com en tantes ocasions, ha tornat a encertar de ple amb el seu canvi de 'look'. Tothom ha coincidit que li escau molt bé.