Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entrevista de TV3 a Raül Romeva emesa el 30 de gener de 2020.

Justícia canvia el reglament i permet l'accés de càmeres de tele a les presons

Aquesta mateixa setmana s'emetran entrevistes a Romeva, Turull i Junqueras

Entrevista de TV3 a Raül Romeva emesa el 30 de gener de 2020.
TV3 emet aquest dijous la primera entrevista amb càmeres a l'interior de la presó de Lledoners, amb Raül Romeva. | TV3

Canvi substancial pel que fa a la presència mediàtica dels líders socials i polítics presos pel procés independentista de Catalunya. Una modificació del reglament de Serveis Penitenciaris que acaba d'entrar en vigor permet a partir d'ara que les entrevistes que es duen a terme a les presons es puguin enregistrar. Fins ara, es podien fer, però calia prendre'n nota en paper perquè no es permetia cap mètode de gravació.

Ara, gràcies a la decisió presa des d'aquest òrgan de la Conselleria de Justícia, les entrevistes podran gravar-se amb mitjans audiovisuals, de manera que es podrà sentir la veu dels presos a través de les ràdios i també veure'n la imatge a través de la televisió.

Romeva, Turull i Junqueras, aquesta setmana a la televisió

Un canvi de normativa que es farà manifest ja aquesta mateixa setmana.  Raül Romeva, Jordi Turull i Oriol Junqueras seran entrevistats per televisió des d'aules de la presó de Lledoners acondicionades per tal de poder dur a terme les entrevistes. S'estrenarà Romeva, aquest mateix dijous a TV3, en una entrevista que s'emetrà fragmentada en les diverses edicions dels Telenotícies i al programa matinal:

No serà l'única entrevista televisada de la setmana. Dissabte, 'Preguntes freqüents' visitarà Lledoners per entrevistar Jordi Turull; mentre que diumenge, 'La Sexta' emetrà un avançament d'una entrevista de Jordi Évole a Oriol Junqueras que es podrà veure amb més detall el 9 de febrer.

També et pot interessar...