Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Escombraries d'una casa totalment incendiada

El bonic gest d'uns veïns amb els forners del seu barri

Porten 1.730 euros dels 20.000 que volen recaptar

Escombraries d'una casa totalment incendiada
Els veïns han iniciat una campanya per recaptar diners | Twitter

El forn de pa d'una parella de Segòvia portava diversos dies tancat, tal com indicava el cartell que estava penjat a la porta, «per motius personals». Passaven els dies i la botiga continuava tancada fins que va aparèixer un segon cartell, escrit per una de les seves veïnes de comerç.

En aquest últim cartell, Mayte, propietària d'una papereria local, explicava que Elisa i José Luis van rebre un cop dur el passat 19 de gener quan «la seva casa es va incendiar i no ha quedat res.  Ho han perdut tot, s'han quedat amb el posat» i demanava un favor als clients «si poguéssiu fer-los alguna aportació monetària en la mesura del que vulgui i pugui cadascú, us ho agraïm enormement».

Porten 1.730 euros dels 20.000 que volen recaptar

El cartell el compartia una usuària a través de Twitter i comentava que s'havia «acostat a veure com podia ajudar i m'han explicat com el foc els ha deixat sense res. Mireu com ha quedat la seva casa, el treball de tota una vida» escrivia  juntament amb dues fotografies comparant l'abans i el després.

En una altra publicació enllaçada, la noia explicava que els veïns s'estan organitzant per ajudar-los però que «si algú vol sumar-se, per poc que sigui per donar un cop de mà, pot fer-ho aquí» escrivia adjuntant un enllaç.

A la pàgina de donacions, s'explica que «ho han perdut tot i necessiten recomençar  i tornar a sentir que les seves vides tornen, no a la normalitat, però si a una calma que els permeti superar aquestes noves circumstàncies. Però els pagaments de l'assegurança no són ni suficients, ni arriben a temps». De moment, amb dos dies, porten 1.730 euros dels 20.000 que volen recaptar.

També et pot interessar...