Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera en un acte de Ciutadans a Madrid (29-06-19)

Condemnen l'home que va desitjar la mort d'Albert Rivera per un delicte d'injúries

Jordi Murgou va escriure un tuit en què titllava l'exlíder de C's de cocaïnòman

Un home que va titllar de «cocaïnòman» a l'exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, i li va desitjar la mort ha estat condemnat  per injúries aquest dimecres, 29 de gener, i haurà de pagar-li 2.000 euros, uns diners que l'exdiputat ha dit que donarà a les víctimes del terrorisme. Rivera, que ha acudit a comparèixer al Jutjat penal número 11 de Madrid assistit pel despatx d'advocats Fuster-Fabra, ha celebrat la condemna imposada a Jordi Murgou:  pena de presó substituïda per 9 mesos de multa amb quota de tres euros i pagament de 2.000 euros per la comissió d'un delicte d'injúries.

Murgou haurà de reconèixer públicament que va difamar

«Ha reconegut que la seva acusació de 'cocaïnòman' era falsa i ha hagut de disculpar-se per desitjar-me un infart. Al final venç la veritat. Donaré els diners a les víctimes del terrorisme», ha escrit després en un missatge en el seu compte de Twitter.  Totes dues parts han arribat a un acord de conformitat  i el condemnat haurà de publicar un text en les seves xarxes socials  on reconegui que no és cert el que va afirmar en un 'tuit' del 25 de març de 2018.

«Ara com un bon cocaïnòman, a celebrar-ho amb 4 'pollastres' com cada dia, amb la sort que algun dia et doni un infart», li va dir llavors a Rivera. Aquest dia, el líder de C's havia expressat la seva satisfacció per la detenció de l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont a Alemanya. Murgou també haurà de retractar-se de les seves paraules i demanar «disculpes expresses per tots els danys i perjudicis causats a Albert Rivera i al seu entorn familiar».

També et pot interessar...