Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una mansió de luxe a Eivissa

Ofereixen 4.700 euros mensuals a una parella per cuidar una mansió a Eivissa

A canvi han de mantindre la casa

Imatge d'una mansió de luxe a Eivissa
Ofereixen 4.700 euros al mes a la parella que els hi cuidi la seva mansió d'Eivissa | silverswanrecruitmen

Qui no ha somiat alguna vegada en viure en una mansió de luxe amb vistes al mar? Doncs ara aquest somni podria fer-se realitat gràcies a l'oferta de feina que ha publicat un matrimoni multimilionari. Els propietaris, d'origen britànic, volen mantenir la seva mansió d'Eivissa durant tot l'any i és per això que ofereixen feina a una parella que hi vulgui treballar.

Ho han publicat a través del portal d'ocupació 'Silver Swan Recruitment' i busquen una parella que els garanteixi el manteniment de la casa per 2.350 euros al mes cadascun, és a dir, 4.700 euros.

Requisits a l'abast de la majoria

Els requisits principals són tenir experiència en hostalatge i carnet de conduir, tot i que asseguren que això no és el més important. «Els atributs més importants que ha de complir la parella són la capacitat de treballar junts com a equip i la comunicació» menciona l'anunci.

Les responsabilitats que tindria la parella és la de mantenir la casa i la neteja, i quan els amos estiguin a Eivissa, la preparació de dinars i sopars, ajuda a l'organització d'esdeveniments, fer la compra i administrar l'agenda de la família. A canvi, els propietaris els hi compraran els bitlles d'anada i tornada, vacances pagades tot l'any i l'allotjament indefinit i gratuït de la mansió.

La mansió compta amb piscina, bany turc i banyera amb hidromassatge, entre d'altres. La parella que finalment hi treballi, però, podrà escollir viure allà o si prefereixen més intimitat, en un apartament de luxe que hi ha a prop.

A l'anunci també s'especifica que «cada cèntim del seu salari mensual va directament a activitats d'estalvi i oci», ja que tota la resta de despeses van a càrrec seu. Per tant, la parella tindrà temps d'explorar «la vida de l'illa».

També et pot interessar...