Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El nou 'escape room' d'Audi

Audi inaugura un 'escape room' gratuït i de realitat virtual a Barcelona

L'empresa automobilística ha utilitzat el format per publicitat el nou model SUV coupé de la gamma e-tron

La irrupció dels 'escape room' com a nou concepte similar als jocs de taula està sent aplaudida pels aficionats als passatemps. Plantegen un problema que ha de ser resolt de manera cooperativa, fent ús de l'intel·lecte i, a més, a contrarellotge. Què més es pot demanar? La nova iniciativa d'Audi, que empra el format recreatiu per publicitar el seu nou vehicle —el SUV coupé e-tron Sportback—, proposa a quatre tripulants, viatgers d'una nau interestel·lar, aconseguir l'energia necessària per a poder tornar d'un viatge en el temps, mitjançant la hiperrealitat virtual.

L'espai 'The e-tron room: The Future Paradox' és una experiència gratuïta que, a través d'un algorisme que interpreta el moviment real dels usuaris, crea un avatar a escala exacta en primera persona que es pot veure a ell mateix i interactuar amb els seus companys. El món virtual, segons un reportatge de 'La Vanguardia', és, a més, impecable. Tant és així que els jugadors, que poden visitar la biblioteca d'Alexandria, el pont de Brooklyn en construcció o Stonehenge, arriben a patir vertigen.

Els tripulants de la nau van equipats amb l'HP backpack G2, que consta de dues bateries de 45 minuts. En conjunt amb les ulleres de realitat virtual, els micròfons, els auriculars sensors a les extremitats i un actor en forma d'avatar robòtic submergeixen el jugador en una autèntica aventura única.

«Les experiències són part vital de l'experiència de client. Per això impulsem un entreteniment multijugador per a connectar i generar emocions amb el públic i, en lloc d'escoltar la nostra visió de la mobilitat del futur, habilitem que la visquin en primera persona. I per a això creem Audi e-tron Room, una conjunció d'innovació, gaming i sostenibilitat sense precendents», assenyala Edith Marzoa, directora de Màrqueting d'Audi, en una entrevista en el mitjà.

Com inscriure's

La 'masmorra' intergalàctica està situada al carrer Fusina, 9, en el barri del Born. Es pot gaudir d'aquesta experiència  fins al 16 de febrer i per a reservar plaça cal registrar-se en www.etronroom.com, on s'obriran sessions setmanalment a través dels codis que facilita Audi Espanya en les seves xarxes socials després de resoldre diversos enigmes. Cal recordar que per a poder participar en l''escape room' és necessari congregar 3 o 4 persones. Malgrat que les places són limitades  a causa de la demanda, existeix la possibilitat d'apuntar-se a una llista d'espera.

També et pot interessar...