El Tribunal de Comptes podria embargar el sou d'eurodiputat a Carles Puigdemont

Puigdemont demanava fa uns dies col·laboracions econòmiques a les xarxes socials

Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu.
L'eurodiputat Carles Puigdemont podria veure com li embarguen el sou. | Catalunya Diari

Carles Puigdemont rebia dimarts, així com la resta de membres del seu govern i altres ex alts càrrecs, la xifra que han d'abonar com a fiança al Tribunal de Comptes: un total de 4,1 milions d'euros. La quantitat està dividida en diverses partides i, cadascuna d'elles, l'han d'assumir diversos membres en funció de les responsabilitats que tenien en aquell àmbit concret.

2,1 milions d'euros en 15 dies

En el cas concret de l'ex president de la Generalitat, ha de fer front, amb altres responsables, a sis partides que s'eleven als 2,1 milions d'euros. Si algun dels responsables no abona la seva part per manca de solvència, la resta hauran de fer-se'n càrrec. El termini per fer front a una xifra tan elevada és de quinze dies, que expiraran, doncs, pels volts de l'11 de febrer.

Mentre el seu equip jurídic presenta al·legacions, el temps segueix corrent i Puigdemont publicava el mateix dimarts una campanya solidària de 'crowdfunding' per aconseguir els diners:

Li podrien embargar el sou

Però el drama per a Puigdemont podria arribar en cas que no faci front a l'elevada quantitat que li demanen. Si això acabés passant, el Tribunal de Comptes li podria embargar el seu patrimoni, començant pel sou que rep des de fa un mes com a eurodiputat.

Els ingressos de Carles Puigdemont com a membre de l'Eurocambra són l'única retribució salarial que rep actualment l'ex president, a qui també podrien embargar-li les propietats de què disposa, com ja va passar en el procés que va afectar Artur Mas.

També et pot interessar...


Comentaris
DTI
Españistan. Continuando a robar, inventando delitos. No me extraña la depredación que se ejerció en la famosa Hispanidad

envia el comentari