L'exdirector dels Mossos demana recuperar la seva plaça de la CCMA

Andreu Joan Martínez era director d'Estratègia i Recursos Humans de l'ens des del febrer del 2015

mossos diada
Andreu Joan Martínez en un dels últims actes com a director dels Mossos a la Diada | Mossos d'Esquadra

L'exdirector dels Mossos d'Esquadra Andreu Joan Martínezha sol·licitat el retorn a la seva plaça de director d'Estratègia i Recursos Humans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Va tenir aquest càrrec des del febrer del 2015 fins que es va posar al capdavant del cos policial, nomenat per Miquel Buch i substituint Pere Soler, cessat pel 155.

Martínez va anunciar la seva dimissió el 25 de setembre en una carta al conseller d'Interior, Miquel Buch, en considerar que ha «complert una etapa» després d'haver «assolit» diversos dels objectius que s'havia marcat, segons fonts del departament d'Interior. Pere Ferrer Sastre va ser nomenat com a nou director de la policia catalana en la reunió del consell executiu del Govern.

Llarga carrera a l'administració catalana

Casualment, durant la seva etapa dins l'ens audiovisual públic va treballar sota la direcció de Brauli Duart, actual número 2 d'Interior nomenat en el mateix moment que ell. Anys abans, ja havia exercit altres alts càrrecs administratius relacionats amb la seguretat o el trànsit. 

Concretament, va ser cap de la secció de gestió administrativa del Servei Territorial de Carreteres de Política Territorial entre 1992 i 1998 i del Servei Territorial de Trànsit a Tarragona entre 2000 i 2002. Posteriorment va convertir-se en el cap del servei de gestió administrativa de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya entre 2002 i 2011 i director general de Seguretat fins al 2013.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari