Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Francisco De la Torre

Francisco De la Torre dimiteix de la direcció de Ciutadans

Fins ara era diputat i el responsable d'Hisenda i Fiscalitat de la formació taronja

Francisco De la Torre
Francisco De la Torre dimiteix de la direcció de C's | EFE

 

L'economista Francisco De la Torre, part del Comité Executiu Nacional de Ciutadans, ha presentat avui la seva dimissió, segons han confirmat membres del partit taronja. La decisió s'ha produït després d'un període de reflexió que el mateix De la Torre es va demanar. Ell mateix havia anunciat recentment que estava estudiant deixar el projecte del qual formava part des del 2015 per no compartir l'estratègia.

A més de diputat a la Comunitat de Madrid—reelegit en les últimes eleccions del 28 d'abril—, De la Torre era membre de l'Executiva, responsable de política fiscal i secretari de Programes de la mateixa comunitat. No obstant això, De la Torre ha assistit aquest matí a la votació d'investidura d'aquest dijous on Pedro Sánchez finalment no ha estat investit. 

Onada de dimissions

La dimissió de l'economista se suma a moltes altres que en els últims mesos han decidit abandonar Ciutadans per estar en desacord amb algunes de les polítiques de Rivera, entre elles, el veto a Sánchez. Toni Roldán, Javier Nart o Francesc Carreras, un dels pares polítics de Ciutadans qui també es va sumar a l'onada de renúncies el passat 18 de juliol. 

També et pot interessar...