Gabriel Rufián, sense paraules per una carta que repassa els «crims» de l'esquerra

El diputat d'ERC l'ha compartit a les xarxes socials, assegurant que no és cap broma

Rufián
Gabriel Rufián ha compartit amb els seus seguidors una carta que ha rebut | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián, un dels polítics més provocadors de l'actualitat per les seves afirmacions, sovint a les xarxes, ha tornat a ser protagonista d'una polèmica. Aquesta vegada, però, el rebombori entre els seus seguidors no ha estat causat per les seves paraules, sinó per una imatge que ha compartit, que parla per si mateixa. Es tracta d'una carta que ha rebut el diputat d'ERC, i que no ha dubtat ni un segon en fer-la pública i compartir-la al seu compte de Twitter.

Rufián ha volgut deixar clar que no es tracta de cap broma, encara que a priori ho sembli, i ha volgut acompanyar la fotografia amb només una frase: «Juro que no és fake», ha escrit. La carta, escrita a mà amb una curiosa lletra i una ortografia més que qüestionable, repassa «els crims de l'esquerra, el socialisme i el comunisme», i està dedicada directament a Rufián: «Dedicada al fill de p*** Rufián. El seu cognom l'afavoreix. Torres més altes han caigut».

Rufián: «Juro que no és fake»

En el document, de difícil comprensió a causa del seu format i de la gran quantitat de faltes d'ortografia que acumula, s'afirma que «el 'berdugo' de Lluís Companys» va ser responsable de «9.000 morts», posant en la mateixa llista l'expresident afusellat i els dictadors Hitler i Stalin o, segons el desconegut remitent, «Sestarli», que «va matar el seu poble de gana a Ucraïna».

En definitiva, es tracta d'una llista d'allò més peculiar que, en només uns minuts, ha omplert la publicació de comentaris, tant de seguidors que han rigut amb el regal que ha rebut Rufián, com d'altres que no s'acaben de creure que no es tracta d'una invenció del polític.

També et pot interessar...

  • Rufián fa mofa de la trobada de Casado amb Merkel a Brussel·les
  • Rufián sorprèn els seus seguidors amb una foto de petit

Comentaris

envia el comentari