Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Boye

Gonzalo Boye adverteix Tajani: «És justament el que ens faltava per a guanyar»

L'advocat de Puigdemont i Comín, que en aquests moments és a Luxemburg, s'ha servit del seu compte de Twitter per respondre amb ironia a la carta que els va enviar el president del Parlament Europeu

Boye
Gonzalo Boye adverteix Tajani: «És justament el que ens faltava per a guanyar» | CatalunyaDiari.cat

 

Gonzalo Boye ho ha tornat a fer. Pocs dies abans que es produeixi la constitució del Parlament Europeu, l'advocat de Carles Puigdemont i Toni Comín ja s'ha desplaçat fins a Luxemburg, tal com ell mateix s'ha encarregat de fer públic a través del seu compte de Twitter. «Venen dies de molta calor i sol a Luxemburg», recull la piulada.

En aquest sentit, i tal com va saltar a la llum uns dies enrere, tot apunta que el lletrat presentarà un recurs davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea —TJUE— per tal que els seus representats puguin estar presents a la sessió constitutiva de la cambra en qualitat d'eurodiputats. Quelcom que succeirà, presumiblement, al llarg de les pròximes hores.

Boye dona les gràcies a Tajani i el convida a sopar

Però aquest no és l'únic missatge que ha enviat Boye a través del seu compte de Twitter. En una altra publicació dirigida a l'actual president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, l'advocat de l'expresident i l'exconseller ha aprofitat per llançar una advertència —sense deixar de banda l'ús de la ironia que tant el caracteritza— en relació a la carta que el mateix Tajani va enviar-los ahir.

«Estimat Antonio Tajani, gràcies per la teva carta d'ahir», clama Boye, «perquè és justament el que ens faltava per a guanyar». No només això, sinó que l'advocat ha volgut anar un pas més enllà i s'ha atrevit a fer la següent proposició al president de la cambra europea: «Josep Costa i jo mateix volem convidar-te a sopar aquesta pròxima setmana».

També et pot interessar...