Jorge Lorenzo, hospitalitzat després de patir una espectacular caiguda al circuit d'Assen

El pilot balear no podrà prendre la sortida en el Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP
Jorge Lorenzo
Jorge Lorenzo ha estat traslladat a un centre mèdic d'Assen | CatalunyaDiari

Jorge Lorenzo ha estat trasllat a un centre mèdic de la localitat d'Assen després de patir una greu caiguda durant els entrenaments lliures d'aquest divendres. El fort impacte li impedirà prendre la sortida en el Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP, que tindrà lloc aquest dissabte. 

 

El pilot balear ha perdut el control de la seva Honda en una corba i ha acabat anant a parar a la zona de grava. Un cop allà, ha sortit disparat de la moto, donant voltes i rebent un gran nombre de cops. Ell mateix ha pogut aixecar-se i caminar fins a la clínica del circuit neerlandès, encara que amb notables dificultats per mantenir-se dempeus.   

 

 

 

Després de ser sotmès a una primera revisió mèdica, ha estat traslladat a un hospital; per decisió del director mèdic de MotoGP, Ángel Charte, perquè li poguessin fer més proves. El doctor detallava les seves impressions: «Ha tingut una caiguda molt dolenta. Ara es troba bé. Ha arribat atordit, desorientat i molt inestable. Li hem fet les proves pertinents i una radiografia, però no m'he quedat tranquil. No hi ha lesió cerebral, però se l'han de fer més proves. Té un dolor intens en la zona dorso-lumbar».   

 

Fora de perill, però amb una vèrtebra trencada

Ja en les instal·lacions hospitalàries, el responsable d'Honda Racing Corpotation ha donat més informació: «Es troba fora de perill, però el cop ha sigut fort i han considerat que era millor endur-se'l a l'hospital per fer-li una revisió més exhaustiva. Està totalment conscient, però al fort cop se li suma també la caiguda que va patir a Montmeló». 

 

Realitzades les proves oportunes, li han detectat la ruptura de la sisena vèrtebra dorsal que l'aparta definitivament de la propera cursa: «Creiem pel TAC que no és quirúrgic, però fins que no se li faci una ressonància no podem saber-ho, es troba bé però té molt mal. No correrà segur».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari