Interior estudia enviar més agents a Catalunya per la sentència del procés

Fernando Grande-Marlaska ha al·legat que «pot ser un moment especial en la resposta de l'àmbit més radical»

Grande-Marlaska
Interior estudia enviar més agents a Catalunya per la sentència del procés | Catalunya Diari

El Ministeri d'Interior està estudiant la possibilitat d'enviar agents de reforç a Catalunya a tall de precaució per evitar possibles aldarulls després que es faci pública la sentència del procés. Així mateix ho va reconèixer durant el dia d'ahir Fernando Grande-Marlaska, el qual va assegurar en declaracions a RNE que els diferents cossos policials —Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Nacional— també estarien sospesant conjuntament la situació.

Els cossos de seguretat, en «coordinació permanent»

En aquest sentit, i després d'afirmar que unitats de la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra es troben en una «coordinació permanent», el ministre d'Interior en funcions declarava que la mesura que s'està estudiant no pretén «generar cap mena d'alarma».

«Evidentment, davant circumstàncies concretes s'actua amb els mitjans personals i materials precisos», matisava el socialista.

Grande-Marlaska demana màxima prudència

Grande-Marlaska també ha aprofitat l'ocasió per demanar màxima prudència i ha fet patent que seran els operatius dels mateixos cossos els qui decidiran el nombre exacte d'efectius requerits. Una qüestió que s'utilitzarà com a mesura de «prevenció» en funció de les necessitats de cada moment.

I és que el ministre en funcions ha volgut destacar el següent: «A ningú se li pot escapar que pot ser un moment especial en la resposta de l'àmbit més radical».

També et pot interessar...


Comentaris
Aurelia Ayala de Mesa
Envieulos a treura fang a Andalucia, aqui no els necesitem, som gent de pau no lo que voleu fe creura !!!!
Pere
Marlaska! Què enviaras la policia a atonyinar-nos de nou??? Sort que els socialistes eren el gobierno del cambio!!!!!!!
Remigio II
Els de la calç encra no n´aprenen .Que s´ho paguin dela seva butxaca i veurem les ganes de sortir corrent .

envia el comentari