La JEC accepta unes paperetes del PP amb l'encapçalament 'Eleccions Generals Novembre 19'

En un primer moment, l'organisme ho havia rebutjat, al·legant que no s'adequava als criteris establerts

Urna de les eleccions 10-N.
La JEC ha decidit que les paperetes amb l'encapçalament 'Eleccions Generals Novembre 19' són vàlides | Laia Solanellas

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha conclòs que les paperetes del PP amb l'encapçalament 'Eleccions Generals Novembre 19' són vàlides, de la mateixa manera que ho són 'Eleccions a Corts Generals Novembre 2019' i 'Eleccions a Corts Generals Novembre 19'.

La JEC revoca parcialment d'un acord que donava per vàlides només les paperetes bilingües

Així, la Junta Electoral de Barcelona revoca parcialment un acord anterior en què només considerava vàlides les paperetes amb els encapçalaments bilingües 'Eleccions a Corts Generals Novembre 2019', ja que els que contenien 'Eleccions Generals 2019' o 'Eleccions Generals Novembre 10' no havien estat verificats. En una nova resolució però, la junta considera que l'anterior s'oposava a l'acord de la Junta Electoral Central del 6 de novembre que donava validesa a les tres opcions.

També et pot interessar...


Comentaris
Paco
Pero de que mierda habláis si todas las papeletas que he recibido yo de todos los partidos incluidos los catalanes pone lo mismo buscaros unos periodistas no unos cagamandurrias como los que tenéis que escriben lo primero que les pasa por esa cabeza hueca que no tiene nada

envia el comentari