ÚLTIMA HORA

⚽ Samuel Umtiti, segon positiu de Covid detectat entre els jugadors del Barça

Mor una alcaldessa de Múrcia després de desmaiar-se en una fira

Peligros Nicolás va morir de manera sobtada a causa d'un vessament cerebral

peligros-nicolas
Peligros Nicolás, alcaldessa de Puente Tocinos, ha mort a causa d'un vessament cerebral | Twitter (@PPRMurcia)

Peligros Nicolás, de 48 anys, era l'alcaldessa d'un poble de la Regió de Múrcia, Puente Tocinos, i va morir el passat dissabte de forma sobtada. En el moment dels fets, l'alcaldessa va ser ingressada d'urgència a la Unitat de Cures Intensives (UCI), però els metges no van poder fer res per la seva vida. 

Amb un vessament cerebral, els metges no van poder fer res per salvar-la

Aquest incident va ocórrer el passat divendres, quan Peligros estava visitant els expositors de la Setmana de la Ciència i la Tecnologia de Múrcia. Durant el seu passeig per la fira, l'alcaldessa es va desmaiar. Immediatament, va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Virgen del Arixaca de la mateixa capital murciana. Després de ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives (UCI), va acabar morint el dissabte

Condol per part de diferents institucions i personatges públics

Diferents institucions i organitzacions han traslladat el seu condol a la família i coneguts per la mort de l'alcaldessa de Puente Tocinos. Entre aquests s'hi troben l'Ajuntament de Múrcia, el partit del qual formava part Peligros, el Partit Popular, i la resta de grups polítics que formen part del consistori. 

Per altra banda, el president de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, ha compartit a través de les seves xarxes socials que «el seu inconformisme ens va fer millors», fent referència a Peligros. 

Peligros, a part de ser alcaldessa, també era enginyera i funcionària del servei municipal d'informàtica. A més, presidia l'Associació Murciana de Suport a Nens amb Altes Capacitats Intel·lectuals.

També et pot interessar...


Comentaris
Toni
D.E.P

envia el comentari