Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Tardà

Joan Tardà: «No aconseguiran rebentar la investidura!»

«No se'n sortiran, no ens rendirem», diu el partit | L'exdiputat al Congrés ha rebut moltíssimes crítiques a Twitter per la seva demanda

Joan Tardà
Joan Tardà ha demanat que la decisió de la JEC d'inhabilitar Quim Torra no passi factura a la investidura de Sánchez | Catalunya Diari

«No aconseguiran rebentar la investidura!». Així s'ha expressat aquest divendres a través de Twitter l'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Tardà. Els republicans reuniran dissabte la seva executiva per analitzar les decisions de la Junta Electoral Central (JEC) i valorar les conseqüències que puguin tenir en la investidura. La junta ha inhabilitat el president de la Generalitat, Quim Torra, i ha vetat Oriol Junqueras com a eurodiputat.

Tardà ha remarcat que Torra va ser nomenat pel Parlament «i mereix el respecte i la solidaritat de la ciutadania amb independència del pensament de cadascú».

 

ERC: «Els poders de l'Estat atempten de nou contra la democràcia i les urnes»

ERC ha constatat aquest divendres que els poders de l'Estat "atempten de nou contra la democràcia i les urnes" amb la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) vetant Oriol Junqueras com a eurodiputat. «No se'n sortiran. No ens rendirem", ha afegit el partit a través de Twitter, on ha remarcat que "Europa va fer justícia i Oriol Junqueras és eurodiputat i té immunitat».

També et pot interessar...