Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Oriol Junqueras i Jordi Évole

Évole sorprèn amb la primera entrevista amb càmeres a Junqueras a la presó

El nou programa de la Sexta s’emetrà aquest pròxim diumenge

‘Lo de Évole’, el nou programa sobre la presó i les seves conseqüències de  Jordi Évole  arribarà a la Sexta aquest diumenge. I amb ell, una  entrevista a Oriol Junqueras des de la presó: amb càmeres. D’aquesta manera, el presentador català es converteix en el primer a aconseguir gravar la seva reunió amb el líder d’ERC a Lledoners, ja que no ho van poder fer ni Ana Rosa Quintana ni Risto Mejide quan el van visitar.

Primer entrevista amb càmeres des de la presó

Jordi Évole ha entrevistat Oriol Junqueras per primer cop amb càmeresi des de la presó en un dia molt marcat al calendari, ja que ha coincidit amb l’anunci de Quim Torra de realitzar eleccions anticipades a Catalunya. El presentador ha compartit a través de les xarxes socials una imatge on se’l pot veure escoltant al republicà, informant que l’entrevista s’emetrà un avanç aquest diumenge 2 de febrer a les 21.25 hores, a la Sexta.

«Feia temps que estàvem darrere  d'aquesta entrevista.  Ha canviat de dia i hora moltes vegades. La casualitat ha volgut que fora avui i, just enmig de l'entrevista, Torra ha anunciat que convocarà eleccions», ha escrit Jordi Évole a Twitter. Amb les entrevistes a Junqueras, Rosell, Granados, Cobos, i molts altres, del nou programa ‘Lo de Évole’ es podrà veure com és la vida a la presó i quines conseqüències té.

També et pot interessar...