Jordi Turull surt per primer cop de la presó per anar a treballar

Treballarà en un bufet d'advocats en aplicació de l'article 100.2 | Podrà deixar el centre 12 hores al dia de dilluns a divendres

Jordi Turull sortint de Lledoners el 10 de març 2020
Jordi Turull surt de Lledoners per primer cop | Twitter (@jorditurull)

L'exconseller Jordi Turull ha sortit aquest dimarts al matí per primer cop de la presó de Lledoners per treballar en un bufet d'advocats de Terrassa. Ho ha fet una mica abans d'un quart de nou en aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari, tal i com va acordar la setmana passada la Junta de Tractament de la presó. L'han recollit la seva dona i la seva filla. Tots tres han sortit caminant i s'han dirigit a l'aparcament, on han agafat el cotxe en direcció a Terrassa. Ell anava de copilot.

Turull podrà sortir del centre penitenciari dotze hores al dia de dilluns a divendres. Dilluns va sortir de la presó Josep Rull, també per treballar. De fet, tots els presos independentistes ho han pogut fer ja per diferents motius, ja sigui per treballar, per fer voluntariat o per cuidar de familiars.

Carles Puigdemont, l'expresident de la Generalitat, i Quim Torra i Pla han volgut desitjar-li molta força a Turull a trevés de les xarxes en la seva sortida de Lledoners.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari