Josep Bou: «Okupes? A mi m'han okupat nou vegades i ho vaig arreglar»

El candidat popular acusa Ada Colau de fomentar-la i ha titllat l'actual alcaldessa de «vuitena plaga bíblica»

Josep Bou, possible candidat del PPC a les eleccions de Barcelona | EFE

Els candidats a l'alcaldia de Barcelona segueixen venent solucions per als problemes de la ciutat en plena campanya electoral. Josep Bou, cap de llista del PP, definia aquest dimarts els dos grans eixos en què se centraria si sortís escollit alcalde de la ciutat comtal: defensa de la lliure empresa i tolerància 0 davant els crims i l'incivisme. L'okupació, de fet, és una de les seves dianes: «A mi m'han okupat nou vegades i ho vaig arreglar».

Bou ha posat èmfasi en la problemàtica de l'ocupació d'edificis i ha acusat Colau de tenir-ne «tota la responsabilitat». De fet, Bou ha anat més enllà i ha titllat l'alcaldessa de «primera ocupa de Barcelona», en referència a vídeos difosos on participava com a activista de la PAH a concentracions antidesnonaments, que de fet ha advertit que traurà durant la campanya. Ha remarcat que durant l'últim any del seu mandat es va arribar fins a les 200.000 denúncies. «És culpa del desdeny de Colau i de la seva omissió en no cuidar els ciutadans», ha recriminat.

El candidat popular, a més d'una Barcelona on es respecti la propietat privada i es castigui als qui se salten la llei, remarca que vol un model de ciutat «bilingüe», que no estigui controlada per «populistes ni separatistes». Gens content amb la victòria de l'ANC a la junta de la Cambra de Barcelona, ha avisat que a la ciutat «li falten infraestructures». 

Bou sobre Colau: «És la vuitena plaga bíblica a Barcelona»

«Ada Colau ha deixat la ciutat com un paradís dels narcotraficants i les màfies», ha dit el candidat, que defineix l'actual alcaldessa com «la vuitena plaga bíblica» a Barcelona. «No sé què hem fet perquè passi això», afegia.

Bou ha carregat durament contra Colau i ha assegurat que «no ha pogut perjudicar més a Barcelona». «Qualsevol idea que com a empresaris se'ns acudeixi i sigui positiva per a la creació de riquesa o benestar no li interessa gens», ha retret Bou, que l'ha qualificat d'«enemiga de la convivència». Durant un acte amb l'economista Daniel Lacalle, el candidat popular ha assegurat que Colau és «incapaç» de governar i ha avisat que «farà el possible per quedar-se».

D'altra banda, el candidat ha apostat per una baixada als impostos de la ciutat, com la subvenció del 90% dels impostos a famílies nombroses o persones discapacitades. Bou també ha demanat que no s'intervingui l'economia perquè cal «deixar-la créixer».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari